Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek idáig milyen az...

Szerintetek idáig milyen az oldal?

Figyelt kérdés

Egy ismerösőm anime oldalának szánnám, de több minden is található rajta.

Letöltések.

Videók.

Cikkek.

Hírek.

Admin felület.

Fejléc változik 10 Mp-ként.

Gördülős menü.

Néhány biztonsági rendszer is belevan építve, tinymce, js alapú.. Mysql-t használ az oldal.

Nagyjából mindent leírtam, néhány kép:

Regisztrációs oldal: [link]

Főoldal ahol a hírek megjelennek:

[link]

Minden kritikát és véleményt elfogadok. :)

Köszönöm előre is a válaszokat, ha lehetséges 1-től 10-ig pontoznátok ?

Köszönöm. Üdv. Duku

2013. okt. 22. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:

A celnak megfelel

Pontozas: 5/10

2013. okt. 22. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Meg egy megjegyzes, a fontot kicserelhetned.
2013. okt. 22. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja, ez a font rettenetes.
2013. okt. 22. 20:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Végül is melyikre gondoltok? Meg akkor tipp milyen legyen?
2013. okt. 22. 20:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Regisztrációnál a "Regisztráció..." felirat alatti képen egy jót nevettem. xĐ

Bal oldalalán BSOD jobb oldalán pedig egy síró fej. xĐ

2013. okt. 22. 21:26
 6/10 Drone007 ***** válasza:
100%

A látvány nem olyan rossz, de a 10-es skálán ez max 5-ös.

Pozitívumok:

A szinek jók, nem agresszívak, olvashatóság megfelelő, űrlap átlátható, célszerű.

Negatívumok:

A betűkészlet nem szerencsés. Courier helyett én valami sílusosabbat, képregényesebbet (NEM comic sans!!!) használnék, de ha nem akarsz extra speciális fontot használni A Tahoma is jobban megteszi (esetleg Trebuchet Ms)

Ma a látvány egyszerű. Túlságosan is. Minimalista dizájnnak is elmenne, de a téma egy sokkal extrább dizájnt kíván meg.

A terven nem látszik, hogy túl sokat dolgoztál volna a látványon, inkább vonalzóval tervezted mint ecsettel, márpedig egy animés honlapnak kijár egy kis művészet.

Összefoglalva: Ez nagyon kevés, szerintem vegyél elő papírt ceruzát, és kezd újra. Sokkal több életet bele, mert ez így unalmas. Olyan mint egy adóbevallás anime illusztrációkkal.

2013. okt. 22. 22:13
 7/10 anonim ***** válasza:

(font)

Nekem is az jutott eszembe legelőször, hogy anime téma, de ezt csak a fejléc képe tükrözi.

Kezdésnek szép, de az egészet lehetne cserélni.

(az én oldalam kezdetén én ~1 hónapig naponta/hetente változtattam mindent, egyik nap sötét háttér, 2 nap múlva világos.. :D, de -szerintem- egész jó sült ki belőle(1+ hónap alatt) szóval csináld csinosítsd, nézz hasonló oldalról ötleteket)

Egyelőre nekem 4/10, (és ha 0ról, akkor egy grat)

A regisztráció túl sok! (reg és profil, nem ugyanaz, ha túl sokat kérsz túl sokan otthagyják)

2013. okt. 22. 23:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Komolyan? Ez azért még átgondoltam.

Egyébként első pillantásra átgondolt oldalnak tűnik. Érdemes esetleg megnézni, hogy a felhasználók milyen gyakran akarják majd használni a menüt. Ha gyakran, akkor menjen inkább a bal szélre.

2013. okt. 23. 00:13
 9/10 qaxqaxqax ***** válasza:

Én adok rá 7et is(:

Most jaj mi van ha rossz a betűtípus? pont azért írta ki, hogy megmondjátok a hibákat és ez nem akkora hiba, hogy 10-5 pontot kapjon egy oldal...

Nekem egyébként egészen bejön(: De lehet hogy ez csak egyéni vélemény, mert animefan vagyok:D Viszont van abban valami amit Drone mondd.. Egy animes oldal kicsit több fantáziát, meg karakterisztikát igényel. Szerintem ha lecseréled a hátteret valami random generált dologra, meg egy két helyen szabadabban engeded a vonalakat, hogy látszólag összefolyon pár dolog egész szép lenne, bár nem tudom igazán leírni azt, hogy valójában hogyan látom én amit csinálni kéne vele(:

A célnak viszont tökéletes és grat hozzá.

2013. okt. 23. 18:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a véleményeteket, és fontolóra veszem :)
2013. okt. 25. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!