Na milyen? Mit tegyek még hozzá? 8)
Ez a suliba feladat:
A honlap elkészítéséhez használhatja a Google site-készítőt, vagy más html szerkesztőt.
Legyen nyitóoldal (index), 3 főmenü és 1 almenü oldal, tehát minimum 5 oldal.
Helyezzen el legalább 4 eredeti és 4 korrekciózott, optimalizált képet a Picasa-n /vagy más fotótárban/ s az egyik oldalon gondoskodjék a fotók vetítésszerű megjelenéséről.
Az oldalak szerkezetét változatosan alakítsa ki, igyekezzék minél több elemet alkalmazni és funkcionálisan használni. Pl. táblázat, honlaptérkép, más oldalakra mutató linkek, beépített prezentáció, letölthető word, excel dokumentum, naptár, lakóhelyet, elérhetőséget mutató térkép, levél- vagy üzenetküldés, elégedettségi kérdőív, látogatás számláló, favicon, web2.0-ás szolgáltatás, stb.
Alakítson ki a tartalomnak megfelelő stílusú designt. Ügyeljen a fájlok következetes elnevezésére. Tesztelje honlapjának helyes működését minimum két böngészővel, pl. Firefox, IE, Opera, Chrome, stb.
Így oldottam meg:
Mivel bővítsem még?? Tudtok belépő kódokat? És vmi szép karácsonyi egérkövetőt,ami google site-n is működik?Már sokat próbáltam,de eddig egyik sem volt jó.. :(
összeillőbb színek kellenének szerintem... pl ha piros akkor ne zöld hanem a piros árnyalatai és a hozzá passzoló színek (narancs, fekete meg hasonlók, de nem kék vagy zöld)
nekem ez jött le elsőre, de annyira nem étek hozzá =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!