Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Webdesignerek! Hogyan tervezte...

Webdesignerek! Hogyan terveztek meg és készítetek el egy oldalt?

Figyelt kérdés
Bármit meg tudok csinálni/le tudom másolni amit látok vagy meg tudok csinálni egy konkrét feladatot, de ha oda kerülök, hogy csináljak magamtól egy komplett weblapot, egyszerűen sehogy se áll össze. Mindig rossz az összkép, nem jók a színek stb. Nektek is volt ilyen kezdőként?
2013. okt. 21. 15:52
 1/3 Drone007 ***** válasza:
100%

1. tudnod kell mi lesz a weboldal koncepciója (webshop/portfolio/blog/...)

2. mik a grafikai és működésbeli elvárások tisztázása (magas header, slideshow, vertikáis/horizontális menü, modern/egyszerű/csajos/sportos stílus, sötét/világos/paszteles színvilág)

3. drótváz megtervezése (papíron ceruzával, megrendelővel egyeztetve)

4. grafikai terv elkészítése a drótváz és az elképzelések alapján (legalább 3, de úgyis kevés lesz)

5. választott design finomítása, majd sitebuild elkészítése, egyeztetés a megrendelővel, javítás...

6. programozás...

Kb ennyi. Segítségnek a színekhez ezt az oldalt ajánlom:

[link]

3-4 fő színiránynál többet nem szabad használni, de én max 2-t javaslok (árnyalni lehet)

Sok sikert!

2013. okt. 21. 18:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 21. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Először általában megfestem...
2013. okt. 23. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!