Melyik a legjobb téma?
Figyelt kérdés
melyik az a téma ami nem annyira nehéz rákeresni stb?*__*
játék ne legyen.:D meg sztáros se nem akkarok ugyarra rákereseni ami már egy oldalon rajta van.
2009. nov. 10. 17:25
1/13 anonim válasza:
te most vaze olyan weblapot akarsz csinálni, ami még azt sem tudod, miről szóljon, vagy mi? :) mert ha igen, akkor hozzá se kezdj.
2/13 anonim válasza:
Ó és mond csak, milyen téma? Vagy gondolkodjak én helyetted?
3/13 A kérdező kommentje:
amiket ismreek kipróbáltam és egyik se jö nbe nekem! nem tudom most mit hurrogtok.-.-
2009. nov. 10. 17:45
4/13 anonim válasza:
Majd ha leírod normálisan mire gondolsz talán hurrogás helyett segítenek."Melyik a legjobb téma?" Szerintem a legjobb téma a nők. :)
6/13 anonim válasza:
Tudod mi a legjobb téma? A Magyar helyesírási szótár, na az neked jó téma lenne.
7/13 anonim válasza:
Úgyérted miről szólhatna az oldalad?
8/13 anonim válasza:
Az oldala is a nőkről szólhatna, pont onnan kapta ki őket főnök eleinte.....
9/13 A kérdező kommentje:
hát pár "kedves válaszoló" b*assza meg magát ott ahol van.^^
de ha nem is tudod miről van szó minek válaszolsz? ha már regisztráltál oldalon akkor gyere válaszolni b_azdmeg hülye paraszt.-.-
és igen arról hogymiről szólna.
2009. nov. 11. 12:15
10/13 anonim válasza:
Ó hát csúnyán beszélni már tudsz de fogalmazni, és helyesen írni már luxus mi? Az ilyen rosszabb mint a cigányok, már ha nem vagy cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!