Vélemény erről a honlapról? Minden fajta kritikát fogadok!
[link] Erről van szó. Igazából kíváncsi vagyok, hogy nektek hogy tetszik. Wordpress alapú,, új, egyedi technikával készített single page, szóval kicsit eltér a már megszokott módszerektől.
Kritikát, tanácsot, és egyéb fajta vélemény nyilvánítást várok! :)
LinkedIn-es logó tooltopje kimegy az oldalról, és oldalgörögne.
Sok helyen zavaró, hogy még kéne egy kis térköz, pl minden egyes sáv aljánál.
A szolgáltatásaink Á betűi összeérnek a felső szegéllyel, fura. (jobban megnézve, itt miért rövid a szegély?)
A szolgáltatásaink sávban a képek árnyéka belelóg a szövegbe.
Ajánlatkérő formot még meg kéne dizájnolni.
Minden ikonra kijön az online marketing cím.
Kapcsolatnál olyan odanem-illő az a natúr gomb.
Elérhetőségeknél a szöveg az első sorban jól van, de a másik két sort hozzá kéne igazítani.
Ugyanitt az ikonok (az utolsó, g+os, halványabb) hoverre nem változnak.
Most hirtelen ennyi böki a szemem :)
És még találtam egy szmájlit.
Énszerintem alapból eléggé túlméretezettek a főcímek, meg egyéb dolgok, a nagyobb betűjet kb 67-75%-os nagyításban néztem.
Meg nemek ez a szimpla görgetősdi sem tetszik, nagyon összefolyik benne az információ, vagy jobban el kéne választani, vagy külön füles megoldásra áttérni.
Szmájli az tényleg eléggé illúzióromboló.
Tényleg, mint más is írta: helyenként zavaróan nagyok egyes részek, betűméretek.
Megnéztem több böngészővel. Néha tényleg meglehetősen lassú a betöltése, pedig komoly sávszélességem van.
Internet Explorer 8 esetében a menü nem jelenik meg, vagy megjelenik, aztán eltűnik a design.
Operánál az oldal a "Szolgáltatásaink" résztől kezdve szétzuhan, ha 50 %-os nál nagyobban nézem...
Firefoxnál, ugyanez a helyzet, ha nem teljes képernyőn nézem, Safarinál szintén ugyanez.
Azonkívül, ha már "Online Marketing", illene odafigyelni, hogy ne legyek hibák benne (például: "weboldalkra").
Nem biztos, hogy olyan cégre bíznám (jó pénzért) a cégem webes megoldásait, amelyik a saját rövid oldalát sem tudja hibátlanul elkészíteni.
Szóval, van még rajta mit javítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!