Vajon mi történt az 5mp.eu-val? Nekem ott volt honlapom és nem találja. Esetleg csak karbantartás van, vagy törölték?
Én ezt az e-mailt kaptam
Üdvözlöm!
Az elmúlt két napban az 5mp.eu domain alatt működő honlapok sajnos nem voltak elérhetőek.
A hiba okát sajnos még ebben a pillanatban sem tudom. A domain regisztrátorunk azt a választ adta, hogy az 5mp.eu domain nevet külföldön elperelte valaki tőlünk, ezért a nemzetközi nyilvántartó korlátozza az elérését.
Ennek kiderítése jelenleg is folyamatban van.
Hogy mi lesz az 5mp.eu név sorsa, ezt sajnos nem tudom megmondani. Átmeneti (vagy talán végleges) megoldásként az 5ms.eu domain nevet állítottam szolgálatba az 5mp.eu helyett.
Minden ugyanúgy működik, mint eddig, csak a P betű helyett S betűt kell megadni.
Ami eddig cegnev.5mp.eu volt, az mostantól a cegnev.5ms.eu címen érhető el.
5mp.eu -> 5ms.eu
A szerkesztőt az 5mp.eu cím helyett szintén az 5ms.eu címen tudja elérni.
A problémáért elnézését kérem. Azon igyekszem, hogy vissza tudjam állítani az eredeti domain nevet, de sajnos ez egy ilyen esetben nem egyszerű.
Üdvözlettel
Csatlós Csaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!