Kulcsszavaknál mennyire számít a "Competition"?
Megnéztem az általam kiválasztott kulcsszavakat a Google Keywords-ben és valamit nem értek.
Van egy ilyen oszlop, hogy "Competition", vagyis verseny, konkurencia, ilyesmi.
Melyek jobb kulcsszavak a Low, vagy a High beosztásúak. (Tudom mit jelent a Low meg a High csak hallottam már olyat is, hogy a Low jobb, mert kevesen használják, míg a High-nál több a konkurencia, de a keresés is magasabb.)
"Competition does not relate to the organic search results in Google but its related to no. of advertisers bidding for that keyword. "
Szóval a lényeg,hogy ez nem a keresési oldallal függ össze,hogy mennyien keresnek a szóra,hanem ,hogy mennyien hirdetnek.
Amire nagyobb a verseny, arra nehezebb is optmalizálni. Rég óta versenyben lévő cégek mellé beszállni nehéz. Én azt javaslom neked, hogy keress 3-4 az eredeti kulcsszóra releváns szavakat, amelyek mondjuk szinonimái az eredeti szónak, és arra optimalizálj.
Ismered a legjobb nő, többi nő elméletet? Amikor egy buliban az összes pasi ugyan arra az egy jó csajra hajt, na ott egy győztes lesz maximum, és a többi veszít. Ezzel párhuzamosan, te folyamatosan viszed haza a kicsivel gyengébb csajokat, de egy este alatt akár hármat négyet. Ezáltal te leszel az ász! Na ugyan ezt a taktikát alkalmazd a kulcsszavakra is!
Fontos a kulcsszó a domain címben ez evidens. Attól függ, hogy mire akarsz optimalizálni, kinek szánod a dolgot, helyi, vagy országos üzletről, vállalkozásról van-e szó.Ű
Ha gondolod, segítek ebben, ez a szakmám. Írj privátot, ha úgy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!