Azt, hogy tudom megcsinálni, hogy egy felhasználó egy másik táblából is kitudja kérni az adatokat?
Teszem azt:oldalamon van lehetőség fájl feltöltésre, aminek az elérhetőségi címét egy másik táblában akarom tárolni mindig más Id-vel mert van lehetőség file törlésre.
Ezt, hogy lehet elérni, hogy ha Id mezőbe 1 van akkor az 1-es idével rendelkező megtudja nézni csak az ő feltöltéseit, remélem érthető köszi
Én a fájl feltöltések táblában minden fájlnak csinálnék egy id és egy feltöltő mezőt, a néven, dátumon, stb. kívül. És ha azt akarod, hogy csak a saját fájljait lássa akkor ez a sql-parancs:
SELECT * FROM uploads WHERE owner=$username
Én így oldanám meg.
Olyasmit szeretnél, hogy egy adott felhasználó tudjon feltölteni és csak a saját cuccait lássa?
Mert akkor "linkelni" kellene az user id-ját is a feltöltés táblába.
Mármint kellene annak is egy mező, ahol a feltöltésnél letárolod, hogy az épp melyik user tette fel.
Így már egész jól lehet a későbbiekben dolgozni vele.
<?
$conn = mysql_connect("host", "juzer", "password");
mysql_select_db("datebase");
$query = mysql_query("SELECT * FROM uploadid WHERE owner=".$user['Id']."");
while($a = mysql_fetch_assoc($query)){
echo ''.$a['file'].'';
}
?>
Így kellene kinéznie? Mert a while parancsra ezt a hibát írja ki:Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /myuploads.php on line 6
A user id felhasználó idéje az adott táblába is benne van az id.
Köszi a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!