Ti mit várnátok el egy tinédzser által írt személyes és egyben fotós blogtól?
1. A design ne legyen szemrontó és ízlésficamos, az oldal ne legyen telepakolva felesleges modulokkal (sünike, pónika, analóg óra, akvárium, abakusz), csillivilli effektekkel (csillámló kurzor, hóesés, kiscica ami követi az egeret).
2. Írjon helyesen és minél választékosabban, mutasson példát.
3. A fotózástól ne szálljon el, hogy ő profi fotós. A fotóknak nem kell profiknak lenniük, de valahogy legyen értelmük. És szerintem ne legyenek agyoneffektezve, csak ízlésesen.
1. Tetszetős dizájnt
2. Érdekes, figyelem felkeltő szöveget.
3. Érdekes képeket
Egyénként én is tini vagyok és van nekem is egy weboldalam.
@ #1, #3, #7-es válaszoló:
Akik kiscicakurzoros, feketelyuk IQ szintű bitszemetet hánynak az internetre, közülük hányan kérdeznék meg, mi az elvárás? Ráadásul a Kérdező helyesírási hibáktól mentesen tette meg ezt. :)
Akik ilyet csinálnának, nem kérdeznek előtte, csak utána, egy "lávoljátok léccikeeh <3" kíséretében.
Nem minden tini ízlésficamos, viszont az ízlésficamosok csinálnak több blogot, vagy ők vannak többen, akik itt GYK-n reklámozzák. És valószínűleg innen eredeztethető, hogy már a "tini" kategória miatt le van nézve a Kérdező is.
A kérdés létrejöttéből viszont én arra következtetek (abban reménykedem), hogy a Kérdező nem a low-IQ tinitábor tagja.
@Kérdező: a tanácsokat fogadd meg, és csináld, ha örömöd leled benne! :)
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!