Mit szóltok ehhez a fejléchez?
A photo space-val csináltam egy másik fejlécet , átfestettem a háttérképet. [link]
Sajnos a menüfejécet amire szerintem céloztatok , nem sikerült lecserélnem , mert nem engedi berakni
Tökéletes! Ízlesesés színösszeállítás, tökéletes képvágás, és összeillesztés, kiváló PhotoShop mestereket alázó precizitással.
Őstehetség vagy, csak így tovább! ;-P
Mielőtt szétpukkadnál a dicsőítéstől, ugye érted, hogy mi az az irónia?
Ha nem akkor lefordítom amit az előzők írtak:
- annyira csúnya, hogy keresni kell hasonlót
- szörnyű, izléstelen, gyalázatos képkivágás, grafikusok szégyene! semmi tehetséged, ezt most fejezd be
Egyszóval gratulálok. Sikerült alulmúlnod az előző borzalmat, amit fejlécnek hívtál.
Jaj, Drone... pedig majdnem megvolt a négyigen. :D
De sebaj Kérdező, már hárommal is eljuthatsz a táborba... a grafikus táborba! Hajrá! :)
Őszintén mondom, hogy egész jó, ott középen a két lány elég furcsa, főleg a hátsó nagyon mű (vagy csak nekem bántja a szemem). Ha mondjuk őt el tudnád tüntetni, a kislánnyal középen végül is nem is lenne gond.
A többi teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!