Miért nem működik a cbox chat?
Figyelt kérdés
Ha írok egy üzenetet akkor nem küldi el, csak az oldal frissítése után mutatja. Mit lehetne vele csinálni? Amúgy a kódját már bemásoltam újra, de így sem jó.
Valami ötlet?
2013. szept. 19. 19:07
1/10 anonim válasza:
Ismételten egy kis programozási elmélet.
Amikor XY el küldi az üzenetet akkor frissüljön a chat box tartalma. A JavaScript csodákra képes.
2/10 Alphonse Mephisto válasza:
Valami olyasmi, amit az előttem szóló írt. Esetleg bemásolnád a kódot?
3/10 A kérdező kommentje:
Mi van?? :DD Nem nagyin értek az ilyenekhez..máskor csak bemásolom a kódot, és jó. Most meg nem.
2013. szept. 19. 20:28
4/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem akkor ne foglalkozz ilyenekkel ha nem értesz hozzá. A másolás/beillesztés semmire sem jó. :(
5/10 A kérdező kommentje:
Kösz, de szerintem ne te mond meg mit csináljak... Eddig működött a másolás-beillesztés! De most valamiért nem küldi el a chat az üzeneteket. :/
2013. szept. 20. 08:17
6/10 anonim válasza:
Azért nem küldi el webtáker barátom, mert nem értesz hozzá, és nem vagy képes átírni a kódot.
Egyébként annyi kész ajax chat van már a világhálón, hogy művészet nem találni megfelelőt, amit szakértelem nélkül is be lehet illeszteni a honlapokba.
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves nagy szakértő, már rájöttem, hogy miért nem küldi el az üzeneteket. Köszönöm a semmi segítséget! Én is tudom, hogy van több chat, de cbox-ban az a jó, hogy a design-t is meg lehet adni... De te inkább menj szerkessz profi weboldalt!
2013. szept. 20. 16:04
8/10 anonim válasza:
Ha már designról van szó, a CSS csodákra képes. A webfejlesztésben az az egyik szép dolog, hogy olyan designt készíthetsz, amilyet csak akarsz. Bármelyik neten talált chat-et olyanná formálgatod, amilyenre szeretnéd.
9/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz... de nem találok olyat ami tetszene, még szerkesztés után se. :/
2013. szept. 21. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!