Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » 000webhost és . Tk?

000webhost és . Tk?

Figyelt kérdés

Regisztráltam egy tárhelyet a 000webhost oldalon, de akárhogy próbálom összekapcsolni a dot.tk-s doménnel, nem járok sikerrel.

Próbáltam azt is, hogy csak megjelenítek (átirányítva) egy másik honlapot a .tk-s címemmel és azt is, hogy beállítottam a "custom DNS"-t.... Egyik sem működött.

Mi lehet a gond? Valamilyen adatot rosszul adok meg? Esetleg több, mint 24 órát kell várni, amíg a beállítások érvényesek lesznek?

Vagy a 000webhost nem kompatibilis a dot.tk-val?

2013. szept. 17. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Ingyenélő..
2013. szept. 17. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
pénzért biztosan sikerülne
2013. szept. 18. 08:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeteket, de sajnos a válaszotok nem oldotta meg a problémámat...
2013. szept. 18. 08:45
 4/6 anonim ***** válasza:

félóra alatt meg van az átállás, persze tudnod kell mit hogy állíts. (Rengeteg leírás van a neten csak rá kell google -val keresni, igaz angol, de ha a tárhely és domain regisztrálás nem volt nehéz akkor azok megértése sem az)

Illetve ne várj, sokat tőle!

000webhost négyforgalmú, nagy méretű és így nagy terhelésű oldalakat, figyelmeztetés nélkül töröl + még iszonyú lassú is, és már hajlamos reklámokat nyomni...

.tk -s domain igaz ingyen van, de google -nek olyan mint ha nem is lenne.

egy .tk -s címet felhozni keresőbe hatványozottan nehezebb,

SEO cégek nem is szokták vállalni, csak ha épp nincs más munkájuk.

Szóval ez a felállás így maximum hobby oldalnak lesz jó, amit megoszthatsz pár ismerősöddel, haveroddal.

2013. szept. 18. 09:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm Tibor a válaszod!

Igazából már próbálkoztam különböző leírásokkal és elméletileg mindent jól állítok be, de az oldal mégsem töltődik be :(

Amúgy valóban jelenleg olyan oldalt szeretnék létrehozni, aminek nem lesz több tízezres forgalma, szóval (remélhetőleg) nem lesz gond a 000webhost lassúságával...

Ha esetleg van valakinek valami tippje, ötlete, akkor még mindig szívesen várom.

2013. szept. 18. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
nem csak több tízezerrel lehet gond, akár a napi pár százzal is.
2013. szept. 18. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!