Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan készítsek ehez hasonló...

Hogyan készítsek ehez hasonló oldalt?

Figyelt kérdés

[link]

egy ilyet akarok csak nem tudom hogy...

nem szeretnék blogspotot meg ilyeneket használni mert szerintem az inkább történetes és naplós blogoknak jó.

Már próbáltam a wordpresst de nem tudtam eligazodni.

Nem szeretnék fizetni érte mivel még nincs jövedelmem (13 éves).A legjobb lenne ha valaki rendesen eligazítana vagy csinálna egyet nekem.Az utóbbiért esetleg kérhetne valami kis apróságot is.

2013. szept. 14. 15:05
 1/10 A kérdező kommentje:
A kis apróságot úgy értettem hogy like-olok valamit vagy hozok látogatót vagy segítek valamit amit tudsz...stb
2013. szept. 14. 15:26
 2/10 uno20001 ***** válasza:
Ezt egy sima Wordpress-el, vagy akár blogger-rel is meg lehet csinálni.
2013. szept. 14. 16:23
 3/10 uno20001 ***** válasza:
Amúgy ez (gifbox.hu) egy sima wordpress.
2013. szept. 14. 16:24
 4/10 A kérdező kommentje:

azt már próbáltam és nem tudtam sehogy elikazdoni.

Valaki segítene megcsinálni mert ez nekem nem megy?

2013. szept. 14. 16:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Te még túl fiatal vagy hozzá, hogy eligazodj egy WordPress rendszerben. Várj még két-három évet és talán kifejődsz annyira, hogy megértsd.

G.

2013. szept. 14. 16:42
 6/10 A kérdező kommentje:
2-3 év múlva már lehet nem érdekel ez a téma.Sokszor elhatározok valamit és ha 1-2 héten belül nem csináltam semmit annak érdekébe (most épp 1 évig nem csinálnék semmit) akkor utána hagyom a fenébe
2013. szept. 14. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:

"akkor utána hagyom a fenébe"

Elérkezet ez az idő, és még értelme se lenne, rengeteg ilyen van, ráadásul a kutya se látogatja már őket, volt egy idő amikor újdonság volt, kb. a facebook hajnalán.

2013. szept. 14. 18:05
 8/10 A kérdező kommentje:

én facét alig használok..vagy ha fel is megyek csak a chat miatt.

Egyébként meg lenne rá kereslet mert télleg sok van belőle abból a 99% rossz.Máshonnan lopják össze a tartalmat átláthatatlan..stb.

Ami jól van megcsinálva és érdekes a tartalom az mind1 milyen téma keresett lesz.

2013. szept. 14. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:

"én facét alig használok" <<< látod, még is többen használják mint az ilyen izéket.

"Egyébként meg lenne rá kereslet" csak gondolod.

"mert télleg sok van belőle" el sem tudod képzelni mennyi (nem 1-2 nem is pár száz, sőt még csak nem is 1-2 ezer, többszáz ezer van ilyen, 90% free tárhelyen valamilyen blogmotorral össze klikkelve és copyzva)

"abból a 99% rossz" nem 99% hanem 100%

"Máshonnan lopják össze a tartalmat átláthatatlan..stb."

Mert nem is lehet igazán csoportosítani, illetve mindenki úgy másolja, ha találsz/csinálsz egy egyedit, azt lecopyzák és másnapra már mindenűt meg lesz.

"Ami jól van megcsinálva" Ezt nemlehet jól megcsinálni, ez már ott beteg akinek a fejében megszületik.

"és érdekes a tartalom" Ez nem érdekes, hanem röhejes, 1mp -ig lehet rajtuk mosolyogni, néha talán nevetni, azt kész.

"az mind1 milyen téma, keresett lesz" Akkor csináld meg az unalmas magyaróra anyagát ilyenbe, legalább közben még tanulsz is, meg hát mindegy a téma, csak jó legyen... ;-)

2013. szept. 14. 20:03
 10/10 Djjjozsiiiii ***** válasza:

Ha nincs pénzed rá nem lesz normális domain címe az oldalnak, csak valami ingyenesre kerülne fel a lap, így tuti nem lesz keresett, csak pár haverod lépeget majd fel.

Ha meg nem tudsz rá áldozni, hogy valaki segítsen benne nem lesz annyi bekerülő vicces képed vagy videód, ami miatt napi szinten belépnének az emberek.

Nem egy ember szokta tölteni a népszerűbb oldalakat, minden témának meg van a felelőse.

Szólj szerintem anyukádnak, hogy programozni szeretnél megtanulni, és ehhez keressenek egy iskolát , vagy ha látnak benne fantáziát felfogadhattok egy magántanárt is,

aki a programozás alapjaival megismertet. Utána már cska magánszorgalom.

Körülbelül ez az az időpont, amikor már lassan elkéstél a tanulásával.

Ismertem 12 évest, aki elkezdte a programozást, és bár kis idő múltán abba hagyta, de utána újból belevágott pár évre rá.

És mire megtanulsz közepes szinten programozni, már nem is lesz szükséged ilyen oldalra, mert találsz jobb ötleteket ennél.

Én pl csirkeneveldével kezdtem, mint kitűzött célt, mire megtanultam és magamtól megtudtam csinálni, már egész más témájú oldalakba kezdtem.

2013. szept. 15. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!