Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen (HTML) kóddal lehetne...

Milyen (HTML) kóddal lehetne ezeket a változtatásokat eszközölni a weboldalamon?

Figyelt kérdés

Más csinálta meg az oldalt ingyen de már annyira nem akarnám cseszegetni viszont van egy két probléma még az oldallal kapcsolatban

1.a hátttér "nyúlik" ahogyan a böngészőablakot méretezem, nem statikusan áll a kép hanem mindig az aktuális ablakmérethez igazodik. ez gáz :)

találtam ezzel kapcsolatban a forrásban valami "background repeat-"et, de nem biztos hogy ezzel megoldódna a probléma asszem

2. van egy pár button amiket kirakott az oldalra viszont ezek is elcsúsznak méretezéskor (azt már nem tudom eldönteni mostmár hogy mi csúszkál mihez képest :))))

mondjuk ezeket is egy kicsit kisebbre szeretném (tán magukat a buttonokat kéne kisebbre venni? (35 kb-osan és 250x250esek)

meg főleg hogy ne egybe mozogjon mind az 5 hanem külön kölön fixen legyenek,

na ezeket manálisan jegyzettömbbel lehet megoldani vagy valamilyen szerkesztőprogrammal? jó lenne megoldani magamnak főleg távsegítséggel :))

2013. szept. 9. 16:23
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és mobilon sem tökéletes a megjelenítés
2013. szept. 9. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:

ha az első pontal sem boldogulsz magadtól esetleg némi google segítséggel, akkor ne erőltesd,

keresd meg aki csinálta, és kérd meg őt, legfeljebb ne ingyen várd el, hanem valami jelképes összegért.

Amúgy notepad++ -ban bármely weboldal szerkeszthető, csak statikus HTML oldalaknál lehetséges, hogy valamilyen szerkesztőt pl. komposztert használj.

2013. szept. 9. 17:05
 3/4 Drone007 ***** válasza:
Ez a komposzter tetszett, nagyon találó :)
2013. szept. 10. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Én valahogy irtózom az ilyen kompozer féle programoktól.

Szerintem egy rakat felesleges cucc van benne ami el veszi a kódolástól a helyet. Szerintem a Notepad++ a legjobb kódolás céljára. Hihi ^^

2013. szept. 14. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!