Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok webshopot készíteni?

Hogyan tudok webshopot készíteni?

Figyelt kérdés
Van rá valami sablon, vagy valami program? Vagy bármi más ötlet?
2009. nov. 2. 23:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

www.google.hu --> saját webshop

első találat? :)

2009. nov. 3. 00:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Felpakolsz a tárhelyedre egy Joomla-t vagy WP-t vagy Drupal-t meg egy Virtuemartot pl.
2009. nov. 3. 10:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát ezekkel nem sokra mentem sajnos. Az első találat fizetős, a második válaszból nem értek semmit, de ilyet a neten is találtam. Mármint amiből nem értek semmit. Szóval van egy tárhelyem és oda szeretnék egy webboltot feltenni. Gondolom nem csak profik nyelvén van ilyen. Mert mondjuk mint a második válaszoló, úgy én is tudnék a saját szakmámból szakszavakkal dobálózni amit más nem ért, de ezzel nem segítenék a másiknak.
2009. nov. 4. 12:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem szakszavakkal dobálóztam, ezek nevek :D. Ha lószart nem értesz hozzá szerinted lesz itt olyan aki fogja majd végig a kezed és elmagyarázza lépésről-lépésre hogy mit hogyan? Ingyen én sem szánnék senkire ennyi időt emberségből. Szerintem fogd magad és keress utána ezeknek a "szakszavaknak", aztán építs saját boltot. Egyébként meg keress fel szakembereket, nekik az a dolguk hogy olyan embereknek dolgoznak akiknek ehhez a tudása egyenlő a nullával. Nem bántásból mondom, de szerintem az utóbbi a számodra járható út. Már 40-50ezer forintért üzembe helyeznek egyes helyeken egy egyszerűbb webshopot.
2009. nov. 4. 14:25
 5/14 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy az ingyenesen elérhető webshop megoldások rendelkeznek azzal a hátránnyal hogy nincsen hozzá ügyfélszolgálat és szakértői adminisztráció. Ha webboltot indítasz, akkor pedig elég kínos lenne ha mondjuk egy nagyobb vásárláskor a rendszer megállna, lefagyna és te nem tudnál vele mit kezdeni.
2009. nov. 4. 14:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia,

Az első kommentelő vagyok.

Idézek az adott honlaptól, itt 1000x elmondják, hogy _teljesen ingyenes_, honnan veszed hogy fizetős?:

Saját webáruház teljesen ingyen!

Itt az idő, hogy az Ön vállalkozása is bekapcsolódjon

a világ elektronikus vérkeringésébe!

Rendszerünk 100%-ban ingyenes megoldást kínál Ön és vállalkozása számára az alábbi típusú üzleti honlapok, webáruházak létrehozásához:

- Komplett webáruház: Bemutatkozás, céginformációk, termékek, szolgáltatások képes bemutatása vásárlási lehetőséggel (webáruház, webshop, inernet bolt, áruház)

- Bemutatkozás, céginformációk, termékek, szolgáltatások képes bemutatása vásárlási lehetőség nélkül

- Bemutatkozás, céginformációk, referenciák képes bemutatása

Tekintse meg demo webáruházunkat, mely egy működő példán keresztül mutatja be a rendszerünkben rejlő lehetőségeket!

A fentihez hasonló webáruházat rendszerünkben Ön díjtalanul létrehozhat, üzemeltethet!

Szolgáltatásunkban a díjmentesség nem csupán ideiglenes, akciós ajánlat,

nálunk webáruháza valóban költségek nélkül üzemelhet!

2009. nov. 4. 14:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Gondolom nála a díjmentesség is egy szakszó ;-D
2009. nov. 4. 14:35
 8/14 anonim válasza:

Elsőnek készítsd el a Model View Controller osztályhármast.

Az egyedeket a modelben tárold, ott implementáld a DAO-t is.

View réteg egyértelmű, controllerbe mehetnek a lekérdezések.

Innentől pofon egyszerű.

2009. nov. 4. 15:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk a tervezési mintákkal a 90% kitörölheti a seggét, de azért próbának nem rossz :D.
2009. nov. 4. 16:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Feltettem a "netprog" webshopját ami nem igényelt profit, de hiába csináltam mindent úgy, ahogy írták, mégiscsak egy fehér oldal az eredmény. Erre tudtok orvosságot?
2009. nov. 4. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!