Victory1995 kérdése:
Milyen modul kell a G-portálba ha? (infó lent)
Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne hogy nem tudok olyan modult készíteni ami oldalt rá lehet menni és utána amit kiad arra is rá lehessen. De beszéljen inkább helyettem a kép azzal értelmesebben el tudom mondani. [link] 2013. szept. 2. 21:12
1/3 anonim válasza:
Telepitesz egy egyszerű modult, abba beleírod azokat az oldal neveket amiket szeretnél. Aztán azokat az oldalakat is létrehozod egyszerű modulban csak ne tedd menübe, majd a linkeket rá rakod a be írt szövegre és kész is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi de megakadtam van oldalt egy menü csináltam egy egyszerű modult azt beleraktam a menübe és utána megint csináltam egy egyszerű modult az nem raktam a menübe, de nem tudom úgy belinkelni hogy ne a URL címét adjabe hanem amit én adok címet úgy hogy lehet?. :/
2013. szept. 7. 11:59
3/3 anonim válasza:
Be írod pl: webessegítség azt kijelölöd a kurzoral a szöveget, hogy ki legyen jelölve majd link beszurása és írd azaz szurd a webhely helyére a linket, remlélem érthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!