Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudnék "élesben" is...

Hogyan tudnék "élesben" is webfejleszteni?

Figyelt kérdés

Most leszek másodéves egyetemista, és szivesen foglalkozok weblapkészítéssel. Viszont az a gond, hogy még azért profi nem vagyok, html+css megy, viszont php még csak eléggé alapszinten, adatbáziskezelés pedig egyáltalán, de ilyen egyszerűbb weblapokat simán össze tudok már rakni, pl. személyes oldalak, ahova nem kell túl sok php.

Hogy tudnék pénzt csinálni a tudásomból ? Gondoltam vaterára meg hasonlóra fel lehetne rakni hirdetést, de mindenhol csak profi cégek hirdetnek, magánszemélyt eddig nem nagyon láttam, máshol meg nemtudom, ismerőseim se tudnak senkiről akinek kéne weblap.

Akinek vannak ezzel tapasztalatai, örülnék, ha megosztaná, köszi előre is!

2013. aug. 31. 00:49
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Tanulj php-t és tanulj az adatbázisokról.

Ennyiből még pénzt nem fogsz nagyon keresni.

2013. aug. 31. 01:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez meglehet, csak hallottam már például olyat, hogy valaki összerakott egy sima profiloldalt magánszemélynek alap html tudással, és jó pénzért eladta, viszont neki szerencséje volt, ismerősén keresztül találta a személyt.

Nem arra vagyok kiváncsi, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy jobb webfejlesztő legyek, ezzel nyilván én is tisztában vagyok, hogy idővel meg kell tanulnom a többit is, hanem arra, hogy hol hirdethetem, hogy weblapkészítő vagyok (jelenleg még ahogy írtam diák vagyok, szóval csak egykét ilyen kisebb projektet vállalnék, hogy legalább bekeressek valamit).

2013. aug. 31. 01:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem első körben rakj össze magadnak egy weblapot. Ha gondolod, akkor keress meg priviben és egy nagyon minimális összegért cserébe megtámogatlak egy reklámmentes tárhellyel.

Ha megvan a saját honlap, akkor nézzél körbe az ismerősöknél, nincs-e valakinek kisvállalkozása, amelynek honlap kell. Csináld meg ingyen vagy nagyon minimális összegért és így már lesz néhány referenciád, amit felrakhatsz a saját honlapodra. Nagyjából így lehet elindulni ezen a területen, mert referenciák nélkül a cégek nem fognak veled dolgoztatni.

2013. aug. 31. 07:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Statikus oldallal ma már semmire nem mész.

Rosszabb mint ha valami ingyenes CMS -ből kattintják össze.

Aki statikus oldalt akar az azért mert:

- Fingja sincs a PC működéséről

- Nem tudja még, hogy mit akar, aztán derülnek ki a turpisságok.

- Spórolni akar, és úgy hallotta a sima HTML -t szinte ingyen megkapja egy sörért.

Hirdess helyi újságban, médiában,

Aki online keres ilyet, annak már van annyi jártassága, hogy dinamikus oldalt kér.

2013. aug. 31. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Úgy vagyok az egésszel, hogy úgy alapszinten a dinamikus webkezelés is megy, meg ilyen egyszerűbb felépítésű űrlapok is, amelyek végeredményként egy fájlba írják az adatokat, viszont az adatbáziskezelés az, amihez egyáltalán nem nyúltam még hozzá (dinamikus webkezelést, ahogy már írtam, szöveges "adatbázisból" oldom meg).

Lehet az lesz végül, hogy csinálok egy weblapot egy adott témára, vagy ha netán találok valami ismerőst akinek kell, akkor annak, és már lesz mit reklámozni, aztán szépen lassan fejlődik tovább, + közben tanulgatok is. :)

#3 thx előre is, ha majd aktuális lesz a dolog, felkereslek :)

2013. aug. 31. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne félj az adatbázis kezeléstől.

MySQL -t megtanulni alapszinten olyan könnyű hogy rászoksz mint drogos a heroinra. :-)

2013. aug. 31. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!