Miért írja ki a lapunk.hu, hogy " Tiltva vagy, te nem regisztrálhatsz"?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 18:16
2/10 A kérdező kommentje:
nem
2009. okt. 31. 18:54
3/10 anonim válasza:
megsérthettél egy fontos szabályt.
4/10 anonim válasza:
Lehet hogy kitiltottak valamiért.már velem is előfordult de úgy bosszultam meg hogy teleraktam vírussal és így aki ráment a weblapra az alaposan megjárta.
5/10 anonim válasza:
11:22: mennyire jó, amikor az ember tök idegeneket szivat meg, csak mert őt szankcionálta a szolgáltató...
6/10 A kérdező kommentje:
pedig azt írta az a török zoli h akármennyi honlapot lehet regisztrálni.persze.van mikor egy hónap múlva tudok újat csinálni.
2009. nov. 1. 12:25
7/10 anonim válasza:
Elmúltál-e 13 éves, illetve volt-e törölve oldalad a lapunk.hu-n ?
Amennyiben még nem vagy 13 és ezt be is írtad, akkor azért nem enged. Ha meg volt törölve oldalad, akkor meg azért.
Az is előfordulhat, hogy egy kitiltott felhasználónevet választottál, teljesen véletlenül.
8/10 A kérdező kommentje:
nem,tesóm 10 éves és ő is akart regizni és azt írta ki h 12 év alatt nem regisztrálhat,én pedig 12 vok
2009. nov. 4. 15:03
9/10 anonim válasza:
Írj egy évvel nagyobbat.Tavaly én úgy tudtam :)
10/10 anonim válasza:
mert tötölék a lapodat!
velem is ezt csinálták ma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!