Hol lenne érdemes oldalt indítani?
Nemrég lett egy jó ötletem hogy mivel tölthetném a szabadidőmet, először csak hobbi szinten csinálgattam, megfordult a fejemben hogy oldalt csináljak neki de el is vetettem egyből az ötletet. Később megmutattam az ismerőseimnek és helyeselték hogy csináljak egy oldalt ahol megosztom ezeket. A kérdés az lenne hogy facebookon érdemesebb oldalt indítani vagy készítsek külön weblapot neki?.(az ötletet nem szeretném megosztani)
Nem kritikát kérek, légyszives csak normális válaszokat küldjetek.
facebook oldal, akkor meg is oszthatod velünk, mivel bármit felraksz a facérbookra, az onnantól a facebook tulajdonát képezi, hála a tavaly módosított ÁSZF -nek.
Tehát ha saját ötleted van, akkor inkább csinálj hozzá saját oldalt, és esetleg + egy facebook "rajongói oldalt", és beépítheted annak előnyös API -jait. (Like BOX, comment...)
Minden képen uCoz -al csináld!
Kissé bonyolult, de ha megérted a mműködését, akkor profi, saját külalakkal megtoldott oldalakat készíthetsz rövid idő alatt!
Hajrá! Remélem segítettem!
Ha ez nem jönne be, van itt még:
Wix
Mindenkilapja
Eoldal
Blogspot.hu
"Minden képen uCoz -al csináld!
Kissé bonyolult, de ha megérted a mműködését, akkor profi, saját külalakkal megtoldott oldalakat készíthetsz rövid idő alatt!"
Ezt remélem csak viccnek szántad...
Így látatlanban nehéz megítélni, hogy mi lenne a célszerűbb. Dobj fel egy Wordpresst (vagy reggelj valahova ahol van) és ess neki, aztán majd alakul.
Az ucozt és a hasonló förmedvény sz*rokat pedig kerüld el messzire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!