Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol lenne érdemes oldalt...

Hol lenne érdemes oldalt indítani?

Figyelt kérdés

Nemrég lett egy jó ötletem hogy mivel tölthetném a szabadidőmet, először csak hobbi szinten csinálgattam, megfordult a fejemben hogy oldalt csináljak neki de el is vetettem egyből az ötletet. Később megmutattam az ismerőseimnek és helyeselték hogy csináljak egy oldalt ahol megosztom ezeket. A kérdés az lenne hogy facebookon érdemesebb oldalt indítani vagy készítsek külön weblapot neki?.(az ötletet nem szeretném megosztani)

Nem kritikát kérek, légyszives csak normális válaszokat küldjetek.

2013. aug. 26. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

facebook oldal, akkor meg is oszthatod velünk, mivel bármit felraksz a facérbookra, az onnantól a facebook tulajdonát képezi, hála a tavaly módosított ÁSZF -nek.

Tehát ha saját ötleted van, akkor inkább csinálj hozzá saját oldalt, és esetleg + egy facebook "rajongói oldalt", és beépítheted annak előnyös API -jait. (Like BOX, comment...)

2013. aug. 26. 21:51
 2/5 anonim válasza:
Szerintem a blog.hu nangyon jó erre. Elég egyszerű, felhasználóbarát és jól is néz ki. :)
2013. aug. 26. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
14%

Minden képen uCoz -al csináld!

Kissé bonyolult, de ha megérted a mműködését, akkor profi, saját külalakkal megtoldott oldalakat készíthetsz rövid idő alatt!

Hajrá! Remélem segítettem!

Ha ez nem jönne be, van itt még:

Wix

Mindenkilapja

Eoldal

Blogspot.hu

2013. aug. 26. 22:08
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat. sokat segítettetek.:)
2013. aug. 26. 22:37
 5/5 anonim ***** válasza:
68%

"Minden képen uCoz -al csináld!

Kissé bonyolult, de ha megérted a mműködését, akkor profi, saját külalakkal megtoldott oldalakat készíthetsz rövid idő alatt!"

Ezt remélem csak viccnek szántad...

Így látatlanban nehéz megítélni, hogy mi lenne a célszerűbb. Dobj fel egy Wordpresst (vagy reggelj valahova ahol van) és ess neki, aztán majd alakul.

Az ucozt és a hasonló förmedvény sz*rokat pedig kerüld el messzire!

2013. aug. 26. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!