ATW-n, hogy lehet honlapot csinálni?
Csak azért mert láttam milyen jó honlapot lehet ott csinálni, a toplistában láttam.
De én nem tudom, hogy kell elkezdeni, mert nem találom sehol.
Kösz a válaszokat.
Menj vissza az MLap-ra, mert ebből nem hogy ló, lóf&sz se lesz...
Az ATW csak tárhelyet meg (al)domaint ad, neked kell elkészíteni a weblapot. Rakhatsz fel valami CMS rendszert vagy összerakhatsz egy lapot Dreamweaverrel is, de abból ítélve, hogy ennyire nem értesz a dolgokhoz ez sem fog menni. A weblapkészítés egy szakma és komolyan tanulni kell. Nem véletlenül.
G.
én két kódot tudok fejből:
IDDQD és IDKFA meg talán az IDSPISPOD
"milyen kódot?"
HTML + opcionálisan a következők: CSS, JS, PHP, ...
János: ez jó volt, ez a napom is jól kezdődik :) Régi szép emlékek.
Kedves kérdező!
A weboldalakat általában nem úgy készítik, mint ahogyan az ucoz, mlap, gportal oldalakon megszokhattad. Tanulményozd a html leírónyelvet, hogy hogyan is épül fel egy weboldal, és akkor már lesz fogalmad arról, milyen kódokról is beszélnek feljebb a hozzászólók.
Nem akarlak összezavarni mindenféle "szerveroldali programozás, php, mysql" kifejezésekkel, az már egy sokkal magasabb szint.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!