Hogy hívják azt a wordpress bővítményt amivel megtudom változtatni azt, amikor valaki rákattint egy filmre a weboldalamon? Pl. ilyenre? Herbytv.com
Figyelt kérdés
Amikor itt: [link]
ráhúzom az egeret a videóra, akkor ott megjelenik egy "play" gomb. Én is olyat, vagy hasonlót szeretnék.
2013. aug. 23. 13:06
1/7 anonim válasza:
Ctrl + U és láthatod a forráskódját az oldalnak, onnan pedig kimásolhatod ami neked kell
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom kikeresni :)
2013. aug. 23. 14:04
3/7 anonim válasza:
Ahogy az első irja. Az én blogomon is van ilyen, és én is Herby-től vettem :)
4/7 A kérdező kommentje:
Valaki kérlek kikeresné nekem? Nagyon hálás lennék! :)
2013. aug. 24. 22:26
5/7 A kérdező kommentje:
UI: nem azért, mert lusta vagyok kikeresni, hanem azért, mert fél órája keresem, de nem találom :S
2013. aug. 24. 22:26
6/7 anonim válasza:
Javascript + css3... Ezt nem csak pluginnal lehet megoldani. És nem csak WordPressel
7/7 A kérdező kommentje:
javascripthez, és css tudásom kb. 0 :S
2013. aug. 25. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!