Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Indítani szeretnék egy blogot,...

Indítani szeretnék egy blogot, meg lehet szt csinálni valahogyan hogy az olvasók azutomatikusan kövessék a facebookon?

Figyelt kérdés

Úgy értem pl. ha egy új posztot rakok ki akkor ne kelljen külön megnézni a blogot, hanem automatice kirakja az új bejegyzést nekik az üzenőfalukra?

(amiatt hogy ne vesszenek el mint olvasók :)) )

2013. aug. 22. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen üzenőfal? Facebook?

Ahhoz (1) a Facebook-ra (is) kéne posztolnod a bejegyzést (2) lájkolniuk kell az oldalt. Ha automatikus lájkoltatásban gondolkodsz, azonnal felejtsd el, mert ritka szemét dolog.

Oldd meg (1)-et, aztán tegyél ki egy lájk gombot a blogodra. Akinek tetszik és olvasni akarja, az majd lájkolja és olvassa. Akinek meg nem, annak ne nyomd le a torkán.

2013. aug. 22. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocs, ha csak az (1)-es probléma volt a kérdés, akkor itt van hozzá egy szolgáltatás:

[link]

2013. aug. 22. 13:17
 3/4 A kérdező kommentje:

igen, csak az első kérdés volt a probléma :) de elgondolkozok kell e ez nekem :D

a blog persze igen

2013. aug. 22. 20:51
 4/4 edemmester ***** válasza:
Azt nem olyan nehéz elérni hogy a facebookon nyomjanak egy likeot a blogodra, mert ha kiraksz egy like gombot, akkor sokan megnyomják ha tényleg tetszik nekik az oldal. Ha meg likeolták a FB oldaladsat, onnantól a posztokat többféle módon is kirakhatod automatizálva a FB oldalra. Ha érdekelnek a részletek vagy h én hogycsinálom, vagy csak pár érv/ellenérv h érdemes-e akk írj privátban. Ja meg esetleg a blogod linkjét is elküldhetnéd. :-)
2013. aug. 23. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!