Valaki tud mondani jó ingyenes tárhelyet? Azaz oldalt szeretnék csinálni egy GTA San andreas multiplayer szervernek, de nem találok .
Figyelt kérdés
Olyan legyen ami ftp-s azaz fel kell tölteni a dolgokat nem pedig a weblapon kell szerkeszteni.SMF-t szeretnék felölteni.2013. aug. 16. 22:50
1/17 anonim válasza:
háde ha valahol fut a szerver akkor ott elfér egy oldal is nem? egy átlagos megbízható tárhely amin elfér egy ilyen oldal amúgy havi szinten egy doboz cigi ára, azt ne mondd, hogy nem fér bele, hogy cserébe ne ingyen tárhelyen lamerkodj... :D
4/17 A kérdező kommentje:
dehogyfér bele én csak megcsinálom. ATW szar nem lehet feltölteni rá sablont 000webhost-ot meg elbasztam... valami mást .D:
2013. aug. 16. 22:55
5/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
A hostinger 2 GB, sokkal több fajta sablon van rajta!
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) De akkor az ékezetes betűk is meg minden látszódni fog az oroszon?
2013. aug. 16. 23:10
8/17 anonim válasza:
Amikor regisztráltál, utána át tudsz váltani angol nyelvre. A karakterkészletet ugyanúgy ki tudod választani, mint másutt.
9/17 anonim válasza:
Persze a lapot olyan nyelven írod meg, amilyenen akarod.
10/17 A kérdező kommentje:
Ködzönöm jónak látszik csak nemnagyon vagyok benne jártas :D
2013. aug. 16. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!