Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Vajon itthon lenne igény...

Vajon itthon lenne igény ilyen blogra?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy egy olyan blogot szeretnék összehozni, amiben középiskolásoknak segítenék a programozás elsajátításában. Eleinte VB.NET esetleg, ha igény van rá PASCAL (mivel tudomásom szerint sok helyen még mindig ezt tanítják, illetve ez az elvárás). Majd ha eljutottunk az érettségi színvonaláig (az elsődleges cél), jöhetnek a nehezebb nyelvek. C# lenne a folytatás majd alacsonyabb szintre lépve C++ esetleg C. Aztán ami jön, illetve amire igény van. A webes tutorialoktól se rettenek vissza. ;)

A weblap már létezik, de fejlesztés alatt áll így linket nem közölnék (természetesen saját domain, és a kezdetektől saját kezem munkája az oldal). Egyébként egyetemi hallgató vagyok és pont a magyar közoktatás minősége miatt gondoltam, hogy ilyesmibe vágnám a fejszém.

Esetleg, ha valaki értelmes ötletet tud, vagy valami plusz ötlete van szívesen várom.

2013. aug. 11. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Majd nekem is jöhetne PM. :)

Első voltam.

2013. aug. 12. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nagyon érdekelne most megyek harmadikba gimibe infóból szeretnék érettségizni meg majd talán ezzel is továbbmenni engem érdekelne a dolog
2013. aug. 14. 22:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Az ötlet jó, szerintem igény is lenne rá bőven, viszont ettől még semmi nem garantálja, hogy egyáltalán bárki is látogatni fogja a blogodat. Lehet egy oldal/blog akármilyen jó, ha senki nem ismeri, soha nem fog betörni a köztudatba. Ezzel mindenképp számolj.

Egyébként egyetértek azon véleményekkel, hogy ha már belefogsz, tartsd szem előtt azt, hogy ez tanulóknak lesz. Attól, mert te értesz valamit, más még nem biztos, hogy érti. Mindent el kell magyarázni részletesen, megértetni az olvasókkal. Tele van a net olyan tutorialokkal, ahol egy-egy témát 1-2 példán keresztül bemutatnak, aztán tesznek rá, hogy érted-e vagy sem, nem magyaráznak meg szinte semmit.

2013. aug. 14. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!