Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet azt megcsinálni...

Hogy lehet azt megcsinálni blogger-en, hogy több bejegyzést mutasson?

Figyelt kérdés

3 bejegyzésem van, amik viszonylag rövidek, de a főoldalon csak a legfrissebb jelenik meg és az oldal alján ott van, hogy "régebbi bejegyzések". Hogy lehet azt megcsinálni hogy az jelenleg az összes megjelenjen? (Ha már több bejegyzés lesz akkor nem baj ha "visszább kell lapozni", de jó lenne ha minimum 15 bejegyzés látható lenne...)

A beállításoknál (bejegyzések és megjegyzéseknél) "Megjelenített elemek maximális száma" a maximumot állítottam be (azaz 500 bejegyzés a főoldalon), de nincs változás.

2013. aug. 10. 17:52
 1/2 A kérdező kommentje:
Oh, bocs elrontottam a kérdést BLOGSPOT-on, hogy lehet ilyet csinálni.
2013. aug. 10. 23:29
 2/2 infomoly ***** válasza:
Az Elrendezések / Blogbejegyzéseknél a szerkesztésre kattintva a feljövő ablakban mi van beállítva első helyen? Mert ha itt 1 van, akkor azért, ha több, akkor nem tudom én sem sajnos.
2013. aug. 11. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!