Valaki segítene? Csináltam egy honlapot, SMF-t feltelepítettem minden működik, de amikor feltettem a SimplePortal csomagot akkor egy fehér lap jelenik meg. Így hát nem tudom feltelepíteni a csomagot.
Nem tudom mi lehet a probléma képet mellékelek:
Nem tudom hogy mi lehet a hiba kérem valaki aki ért hozzá segítsen.Megköszönném
Valószínűleg több probléma is van.
Első, hogy egy ingyenes tárhelyen általában tiltva vannak olyan php függvények, amelyek a fájlrendszert matatják. Mivel a csomagtelepítők megprobálják egy adott mappában megkeresni a felmásolt csomagot, itt el is véreznek a tiltott függvények miatt.
Második, hogy a php-s hibaüzenetek ki vannak kapcsolva, és ezért nem tudni, hogy pontosan hol vérzik el a program.
Harmadik, hogy nem értesz a programozáshoz, ezért rohadt nehéz lenne elmagyarázni, hogy hogyan módosíts kódot, hogy ezek a dolgok működjenek, vagy egyáltalán a hibaüzenetet megkapd.
Megoldás (nem kell hozzá fejlesztői tudás, viszont pénzbe kerül):
Bérelj domaint, és fizetős tárhelyet, ami biztosítja a megfelelő futási környezetet, mert a host56.com ingyenes tárhelye biztosan nem.
Esetleg próbálj ki más ingyenes tárhelyeket (és szívj vele még pár hónapot, mire találsz egyet amin működik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!