Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tumblr kérdés, valaki segítene?

Tumblr kérdés, valaki segítene?

Figyelt kérdés
Hogy tudok olyan linket csinálni,hogy a saját posztjaim jöjjenek be?(tehát amit én töltöttem fel,én írtam ki stb)

2013. aug. 9. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Most ezt nem értem, a saját blogodnak a linkjét keresed?
2013. aug. 9. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
mert az ott van egyből bal oldalt.:DD
2013. aug. 10. 00:04
 3/8 anonim ***** válasza:
jobb oldalt*
2013. aug. 10. 00:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem,nem arra gondoltam.

Hanem,hogy vannak olyan linkek pl: archive,home,theme stb.És én olyat akarok csinálni,hogy a saját feltöltésű képeim jöjjenek be,meg amiket én írtam ki.

2013. aug. 10. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek a linkjeid már most is megvannak! Az archive-ot úgy tudod előhívni, hogy odaírod a blog url-ed végére, hogy /archive, ha meg külön csoportot akarsz csinálni pl. kutyáknak mindegyik képed "betaggolog" pl így: #dogs utána odaírod a blog url-ed végére, hogy: /tagged/dogs ezen a linken csa a #dogs-al "betaggelt" képeid jelennek meg. Ezután már csak a linkeket kel beszerkesztened a blogodba.
2013. aug. 10. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
nem mindegyik képedet hanem a kutyásakat, de szerintem ez érthető:D
2013. aug. 10. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Esetleg ha a témaszerkesztés nem megy, akkor beállításoknál a témád alatt megnyomod a customize-t és ott bal alul az add page-s nél tudod a linkeket hozzáadni(témafüggő hol lesznek elhelyezve), a legtöbb témánál, valamelyiknél legördülő menüt is tudsz.
2013. aug. 10. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
a home és a theme-et gondolom nem kell részleteznem
2013. aug. 10. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!