Regisztrációs űrlap beágyazás a weboldalra. De hogyan?
Az a gond, hogy az ilyen regisztrációs és belépős cuccok nulla php ismerettel nem könnyű betenni az oldalba.
Ez nem annyi, hogy bemásolsz 1-2 fájlt és kész is vagy.
Én ezt másképp oldottam meg. Rossz megoldás, de attól még sokan regisztráltak.
Az shp.hu oldal űrlapkészítőjét használva összekattintgattam egy űrlapot, aztán azt az űrlapot egy frame-be beraktam a menüpontba. És mivel az űrlapkszítő rendszere olyan, hogy a betáplált adatokat utána elküldi neked az e-mailedre, ezért ha valaki ráment a "küldés" gombra, akkor utána átvezettem őt egy oldalra, ahol az volt, hogy a főadminisztrátor ellenőrzése után (aki én voltam) a regisztráció érvényes lesz. És akkor tulajdonképpen a felhasználók listájába (admin felületen) beírtam őt a megadott adatokkal. Tehát manuálisan beírtam az adatait egy új felhasználónak.
Szerintem a regisztráció megírása nem olyan bonyolult, hogy külön kódot kelljen hozzá tölteni.
Ha van korábbról programozási tapasztalatod, ami nem html meg css, hanem pl phyton c++ java javascript stb stb. akkor semmiség megnézni a php-s alapokat, hozzávenni a MySQLes dolgokat és a session segítségével írni egyet.
Ha nincs ilyen alapod, akkor fölösleges ilyenekben gondolkoznod. Kezd el átnézegetni a PHP-t meg a MySQL-t és talán lesz valami^.^
Minden esetre sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!