Csuesz kérdése:
A web oldalam szeretném megszüntetni, de az email címemet szeretném megtartani. Lehetséges ez? Nem értek hozzá.
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 13:38
11/14 anonim válasza:
Amennyiben a jelenlegi szolgáltatóval nem tudsz megegyezni, és/vagy túl magas árat ajánlott. Keress meg privátban nyugodtan, a hozzánk kerül át a domain név, akkor mi tudunk segíteni.
Azt azért jegyezzük meg, hogy az emailek kiszolgálásához, tárolásához is szükséges tárhely, ezért kérhet a jelenlegi szolgáltató is egy csökkentett díjat.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi ! Mivel a cégem végelszámolással megszünik, ezért nincs szükségem domainre, sem 10 email címre. Egy email címet szeretnék megtartni, amivel dolgoztam, és mindenütt ezzel vagyok beregisztrálva. Utánna néztem az átregisztrálásnak, a héten fogom megcsinálni. Privátban küldj, légyszives egy árajánlatot a fenn említett felállásra.
2013. aug. 5. 06:50
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, sikerült a dolgot elintézni.
2013. aug. 5. 14:51
14/14 anonim válasza:
Másoknak, akik később olvassák segítség lehet a válaszom.
A google app-ra is átállhatsz.
Ez esetben a gmail-es oldalon keresztül tudsz majd belépni a saját domainedhez tartozó e-mailhez.
Sokan vannak, akik egyedi e-mail végződést szeretnének, de tárhelyet nem, azoknak ez nagyon jó lehetőség! Így a Google szerverein keresztül megy a levelezésed, ingyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!