Melyik CMS rendszert használjam?
Üdv nektek!
Melyik CMS rendszert használjam? Amit szeretnék az oldalon kiírni:
-Tutorialok (kommentelési lehetőség)
-Hírek (kommentelési lehetőség )
Eddigi motorokat én írtam, csak sajnos a SEO-val még nemigazán vagyok tisztában, így hát a Google még az oldalamról se hallott! :D Ha meg valamilyen CMS-t használtam jó esetben egyből kiadta. :)
#2 Kérdésem ha lehetne:
Olyan témában írnám a tutorialok, hogy miként tud játszani az ember online ( Pl: Dirt 3 ) ingyen.
Ez sért valamit? És ha mondjuk letöltést is csatolok hozzá, DE nem az én szerveremről tölti le a XY fájlt, hanem például Mediafire, Zippy, Data? Ez így ütközik valami jogi szabályban?
--
(Elnézést, ha helyesírási hibákat, vagy logikai fogalmazási hibákat találsz)
wordpresst, egyszerű, van sokmidnenre plugin, amire nincs arra meg pikpakk írsz egyet. de ez olyan kérdés h mindenki azt fogja ajánlani amit ő használ :)
drupalt használható rendszerre jóval bonyolultabb belőni, a joomlat pedig én személy szerint nem szeretem, egy szemét rendszer sajnos :(
Értem, hát jelenleg van egy nagyon alapszintű hirdető rendszere az oldalnak, amire kitehetik játékaikat csere/bere meg hasonlók.. :D
Nem tudom megérni Wordpress-re utazni, mivel gondolom oda nincs olyan plugin még * :D Pluszba Wordpress plugint életemben nem csináltam még, szóval nem tudom mennyire lenne nehéz megvalosítani..
gondolom arra. meg kellene már szoknotok, hogy nincs mindenből univerzális megoldás, ha minőségi megoldást akarsz akkor van, hogy azért tenni is kell nem csak levarezolni, vagy letölteni valamit. nagyon sok plugin van wp-hez, rdemes megnézni, de ha nem találsz megfelelőt akkor kéyntelen leszel nekiülni és lekódolni. wp api amúgy egyszerű, pár óra olvasgatással betanulható olyan szinten, hogy egy ilyen plugin ne jelentsen gondot.
a lényeg a lényeg: ne legyél te is olyan mint a gyk -s tinik 90%-a, hogy mindent akar de tanulni már nem képes, remek dokumentáció van a rendszerhez, és megtérül nagyon :)
Nem arról van szó.. Igazából az alap sablon már megvolt, egy hete kezdtem el megtervezni lekódoltam sima html/css -el, ahogy megcsináltam PS-ban. Kérdés az egyik egyszerűen az volt WP, vagy Drupal mivel a WP-s válasz jött előbb így hát abban csinálom, szó sincs róla, hogy azt várom el tőletek, hogy megcsináljátok helyettem :D Tanulni akarok!
A második kérdésemre még mindig várok egy egyenes választ, hogy ez legális vagy illegális lenne. Köszönöm az eddigi válaszokat
első válaszoló:
Szerintem a joomlának van az egyik legjobb rendszere. :) (legalább is ~3éve azóta nem néztem de ők már akkor masszív mvc alapon tolták mikor még a többiek nem is hallottak róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!