Mi a külömbség a külföldi és a magyarországi tárhelyek között? A külföldi az lassabb? Mert ahogy elnéztem az olcsóbb.
olcsóbb - gazdaság -, viszont...
Fizikailag 1.5x lassabb lesz, és nem biztos, hogy támogat magyar karakterkódolást
Magyarországon sem mindenhol
mégis mi köze a karakterkódoláshoz a tárhelynek?
max a php.ini-nek van köze ami viszont jobb szolgáltatónál utf-8 vagy te is szerkesztheted (egyedi php pl. justhost)
karakterkódolást programozáskor adod meg
ha a szolgáltató nem támogatja akkor gyorsan hagyd ott
több külföldi szolgáltatónál vagyok (hosting24, justhost, hostgator) de egyiknél sincs ilyen gond
ha magyar szolgáltató nem támogat ilyet, -eléggé elképzelhetetlen- azt akkor felejsd el gyorsan
a külföldi szolgáltatók megbízhatobbak olcsóbbak (jóval)
szinte korlátlan a használati jog
pl 200 000 fájl limit
3GB mysql/table
korlátlan GB tárhely
egyedi php
gyors support
állandó frissétés (karbantartás)
stb
és mindez 3$-tól/hó
Magyarországon
-papír alapú megrendelés (domain)
-ha valamilyen gondod van (pl php)akkor vagy engedik vagy nem, és többnyire nem
-és nagyon drága
pl komolyabb tárhely persze némi korláttal havi 2-5E Ft
ne hallgass ezekre, lassabb? nem igazán, nekem az ohv-től van dedikált szerverem franciaországban, 1 gigabites hálózattal, amiből 900 MBit garantált(szerverek esetén a feltöltés a fontos, mivel a szerverre csatlakozókat ki kell szolgálni). Én nem vásárolnék magyar tárhelyet soha többé már! DRÁGA, korlátozott, és csak 5x annyiért kapnám meg ugyanezt.
ITT szerverem netsebessége:
"3000-4000ért már dedikált szervert is kaphatsz 2gb rammal 160GB-os tárhelyel"
ez azért egy kicsit karcsú (3-4E), de ha linkeled akkor elhiszem
-dedikált fizikai szerver-t, én még nem láttam 49$ (~12E Ft) alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!