Aki ért a blog készítéshez segítene nekem?
Biztosan akad olyan aki, segítene neked. :)
Írd le ide a problémád, így (1) többen tudnak segíteni, (2) későbbi kezdő bloggereknek is segítesz.
Rendben:)
szeretnék egy olyan blogot ahol könyvekről beszélek csak nem igazán tudom hogy hogyan kezdjem el az alapokat és hogy mit lenne érdemes először is kitennem. :)
(#1 vagyok)
Nah, végre valaki, aki gondolkozik mielőtt belevágna! :)
Mit lenne érdemes kitenned: jó kérdés. Mindenképpen csakis egyedi tartalmat. Egy könyv tartalmát leírni nem feltétlenül érdemes, de lehet, hogy érdekes, hogy te hogyan értelmezel egy könyvet. Leírhatnád esetleg a véleményed róla, vagy esetleg hogyan gondolod tovább a történetet, vagy szerinted maradt-e elvarratlan szál, stb.
Viszont, ha ilyeneket írsz, akkor a blog tetejére írd ki, hogy "SPOILER ALERT!". :)
Amikor írsz, ügyelj a jól tagoltságra, és a nyelvhelyességre. A kinézetnél pedig az olvasható színekre és betűtípusra.
Én úgy csinálnám, hogy könyvenként lenne 1-1 bejegyzés. És egyébként a Blogger.com-ot ajánlom blogmotor gyanánt.
Remélem szolgáltam hasznos gondolatokkal. :)
Én is most gondolkozom egy hasonló blogon, csak könyv mellett lenne film, meg minden :)
Úgy akarom majd, hogy mindig beraknék a könyvről egy képet, utána bemásolnám a fülszövegét, és utána a saját véleményem. A fülszöveg és a véleményem betűtípusa elütne egymástól, vagy valami, hogy jól elkülönüljön :D Aztán utána, ha van valami érdekesség, a könyvről, azt is leírnám.
A postok végére, meg valami linket, hogy honnét rendelhető meg a könyv, vagy vehető meg :D Meg fent vagyok molyon, tehát a moly linket is betenném.
És arra tényleg vigyázz, hogy kiírd, ha olyan a téma, hogy SPOILER! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!