Gabesz9997 kérdése:
Domain olcsón hol találhatok?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy .hu vagy .eu domaint szeretnék szervózni valahogyan olcsón. Találtam ezt az Ucoz.hu t de nem nagyon tetszik a felülete és, hogy arra lehet-e telepíteni Word Presst? Vagy nagyon eltérnek egymástól? Ha igen tudtok olyan .hu vagy .eu domant ami olcsó és Sms el is lehet fizetni?2013. júl. 16. 19:01
1/5 Drone007 válasza:
ininet.hu
Azt nem tudom sms-ben lehet-e fizetni (gyanítom, hogy nem), de jelenleg ők a legolcsóbbak .hu domainre. Tárhelyet is szolgáltatnak, és tapasztalatom szerint megbízhatóak.
Wordpress-hez ucoz-t és társait felejtsd el. Szutykok, a tárhelyük nem hozzáférhető, szolgáltatásaik a béka valaga alatt két méterrel kezdődnek.
Apró megjegyzés: nincs olyan hogy "olcsó használt domain" :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. De szerintem lehet egy subdomaint szerzek valahogyan. :D és megoldom. De megnézem ezt a ininet.hu köszi a választ ment a zöld kéz
2013. júl. 16. 21:20
3/5 anonim válasza:
Egyszeri 3000ft az ára .hu domainnek ami 2 évre bebiztosit, nem tudom mit szeretnél ami ennél olcsóbb.
4/5 anonim válasza:
Elsősorban azt kell eldöntened, hogy mire kell az oldal. Ha hobbi oldal lesz, akkor tudsz hozzá ingyenes domain nevet is szerezni.
Komoly oldalakhoz viszont az ingyeneset semmiképp az olcsót pedig soha nem ajánlanám. Ami olcsó az egyik oldalon azt a másik oldalon fizeted meg.
Ha érdekel az ingyen domain csak írj.
5/5 anonim válasza:
elitnet.hu - Már rág óta őket választom webes téren... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!