Hogyan lehet Joomla esetén a feltelepített, beállított sablont konfigurálni?
Tehát kicsit bővebben:
Adott egy tárhely, ahova fel van telepítve az 1.5-ös Joomla. Van egy ingyenes sablonom is, amit szintén feltelepítettem és beállítottam alapértelmezettnek is. Továbbá feltöltöttem a szükséges modulokat, és engedélyezetem is azokat. AZ oldal bejön az új sablonnal, modulokkal, de össze-vissza van benne minden, nem úgy néz ki, mint a sablon demo oldala. Hogy tudnám megoldani, hogy úgy nézzen ki az oldal, mint a sablon demo oldala?
Az gond, ha a Joomla telepítésénél telepítem a mintaadatokat? Jobb, ha csak sima Tiszta verziót telepítek?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Egyrészt a mintaadatok nélkül keszekusza és üres lesz az oldal, valamint nézdd meg hogy a választott sablon kompatibilis-e egyáltalán a te joomla verzioddal.
Legutolso soron sok a gagyi/kamu sablon.
Igen amennyiben nem szeretnéd ujra tenni az egészet, az SQL fájlt kell importálni.
De a telepités során választható a minta-adat telepités (igen/nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!