Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Scriptek botok szűrése?

SZeReNcS kérdése:

Scriptek botok szűrése?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Hogyan lehet szűrni h egy felhasználó sciptekkel vagy botokkal módosítja a weboldal megjelenését/tartalmát?

2013. júl. 14. 15:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

ha csak a saját gépén: (tudtommal)sehogy

ha belenyúl az oldalba, azt meg nem lehet nem észrevenni :D

2013. júl. 14. 15:27
 2/24 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2013. júl. 14. 16:02
 3/24 anonim ***** válasza:

kép ellenőrzés tartalom feltöltésénél.

Persze ha saját webes motorodon történik a "feltöltés, módosítás"

Ha FTP -s tárhely, akkor előbb pl. be kelljen lépni cPanelen, ahol van egy képellenőrzés. (de a normális felhasználók se fogják csípni)

2013. júl. 14. 16:49
 4/24 A kérdező kommentje:

Egy egyszerű példa:

Mozilla böngésző +greasmonkey +egy script.

A script a klanhaboru.hu-s weboldalon működik.

Lényegében az oldalon olyan funkciókhoz jutottam, amivel prémium accountosoknak van. Nem módosított semmin, viszont + funkciókhoz jutottam ami leegyszerűsítette a dolgokhoz a hozzáférést.

3nap alatt kiszűrtek és zároltak.

Úgyhogy nem lehetetlen. Én is valami hasonló hatékonyságú módszert keresek.

2013. júl. 14. 17:08
 5/24 anonim ***** válasza:
írd le ide, hogy mi ez a script és mit csinál
2013. júl. 14. 17:19
 6/24 anonim ***** válasza:

amúgy:

[link]

első szabály xD

fogalmam sincs mi ez a játék, de ha egyszer ide van írva, akkor nehogy még neked álljon feljebb

2013. júl. 14. 17:25
 7/24 anonim ***** válasza:

"Lényegében az oldalon olyan funkciókhoz jutottam, amivel prémium accountosoknak van. Nem módosított semmin, viszont + funkciókhoz jutottam ami leegyszerűsítette a dolgokhoz a hozzáférést.

3nap alatt kiszűrtek és zároltak. "

Nem azért szűrtek ki, mert felismerték magát a scriptet, hanem azért, mert prémium funkciókat használtál, pedig nem is fizettél.

2013. júl. 14. 17:27
 8/24 A kérdező kommentje:

*prémium típusú*

Írok rá példákat:

-A játékban megnyitottam egy másik játékos profilját.

Nekem automatikusan grafikonokat tett ki a játékos adatairól teljesítményéről.

Ha nem használtam volna scriptet külön kellett volna rákeresnem a játék külső oldaláról.

-Megtámadni egy másik játékost: külön kellett minden opciót beállítani, és az egy alkalomra volt érvényes.

Én farm szerűen csináltam a dolgokat, sorba mentek a támadások automatikusan.(a script maga mindig elvégezte a beállításokat amit beállítottam neki)

-Építésnél csak két dolgot lehet várólistára rakni, én akármennyit tudtam.

Amikor kitiltottak még azt is leírták hogy 150 valahány illegális lépést tettem. Csak annyi a különbség hogy sokkal tovább tartott volna megtenni a lépéseket legálisan.

Természetesen itt nem fogok tippeket adni hogy hogyan lehet csalni.. :)

Nagyon kíváncsi vagyok a technikájukra, jó lenne ilyen szintű védelemmel rendelkezni, ötleteim sincs hogy hogy csinálták.

2013. júl. 14. 17:56
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

" sokkal tovább tartott volna megtenni a lépéseket legálisan."

Szerintem itt a kulcs. Az idő. Tudják, hogy legálisan X idő, de te Y idő alatt megcsináltál valamit, ahol Y < X. Ergó csaltál -> tiltanak.

2013. júl. 14. 18:12
 10/24 anonim ***** válasza:
#9 vagyok. Kiegészítés: ugyanezen az elven (idő) működik a Google crawler felismerője is. Ha sokat és gyorsan kattintasz, robotnak hisz és captchát dob.
2013. júl. 14. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!