Hogyan tudok blogbejegyzést írni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet egy bejegyzésnek csak a "címét" megjeleníteni, majd egy gomb segítségével pl: "kattintsd ide, az egész bejegyzéshez" az egészet megjeleníteni. Nekem az a gondom, amikor megírom egy bejegyzést, akkor az egész szöveg, és képek látható, és én úgy szeretném, hogy először csak a cím legyen látható, majd ha valaki többet szeretne olvasni, akkor az tovább léphet. Sajnálom, ha nagyon bonyolultan fogalmaztam, de elég kezdő vagyok még e téren, és nem igazán tudom mit kell ilyenkor tennem. Előre is köszönöm!2013. júl. 13. 22:17
1/4 uno20001 válasza:
Az index oldalra, csak egy hivatkozást raksz ami átvisz egy másik html-be, amiben a cikk tartalma van. Esetleg javascript-tel elrejtheted, majd egy gombnyomásra láthatóvá teszed. De inkább használj valami CMS(tartalomkezelő) rendszert, például Wordpress.
2/4 A kérdező kommentje:
Uhhaaa, én valahogy nem tudtam elindítani azt a programot... Nincs egyszerűbb megoldás? :/
De azért köszönöm szépen a segítséget! :)
2013. júl. 14. 17:23
3/4 infomoly válasza:
Blogspot-on ha a bejegyzés teljes szövege elé beszúrsz a "széttépett papír" ikonnal egy vízszintes vonalat. Ez a tovább a bejegyzésre funkció. A videóbezsúrás ikon mellett van. Ekkor csak a cím fog látszani és a szöveg nem.
Persze oda szúrod be, ahova akarod, szöveg közben is lehet. :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, így sikerült megcsinálnom! :)
2013. júl. 16. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!