Egy úgymond, hogy kattingatós játék elkészítése milyen php tudást igányel?
Érdekelne a véleményetek,hogy kb milyen szinten lehetne egy hasonló kariberű oldalt létrehozni?
Természetesen csak html css és php(sql) js most nem fontos.
Csak HTML -ben? o.O
Szerintem ennek a kérdésnek fuss neki megint.
'Természetesen csak html css és php(sql) js most nem fontos.'
Bocsi a php()sql után egy , lemaradt.
Mit értesz kattintgatós játék alatt? Ha pl. egy legyen ön is milliomost / valamilyen kártyajáték, akkor js php css html ezek biztos kellenek neked. Ha le is akarod menteni az egyes játékosok adatait, ill. eredményeit akkor kell MySQL is. De az ilyen / komolyabb játékok általában flashben íródnak(: azt kéne átnézned szerintem.
Remélem jól értelmeztem a kérdésed:S
js nélkül elég kicsi az esélyed magas szinvonalú játék elkészítésére.
Az ilyen játékokat nem egy ember csinálja, hanem egy minimum háromfős team. grafika-frontend-backend
Mindhárom kategóriához elég magas szintű tudás kell, hogy a játék jó legyen. A backendesnek kell a legmagasabb szintű php tudás. A php rendszerszintű ismerete, nagyfokú problémamegoldó készség, és 10+ év tapasztalat webalkalmazások fejlesztésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!