Szerintetek milyen ez a blog? (anime)
Figyelt kérdés
Nem az enyém de mindehol megtalálom :p
Nem rég kezdtem el egy ugyan ilyen témájú blogot de azt szeretném kérdezni hogy népszerűségben letudom körözni?vagy legalább megközelíteni?
mit gondoltok?
2013. júl. 12. 17:23
11/16 anonim válasza:
(saját véleményem szerint) simán le lehet körözni ;) És egyet értek az első kommentelővel! Olyan semmilyen =)
12/16 anonim válasza:
Uh...Mielőtt írtam, már előtte egy olyan 10 perce bámulom a honlapot és csak most értem ki a főoldalra. A betűtipus olvashatatlan és (én) nehezen igazodom ki.
13/16 anonim válasza:
A betűszín legyen egy pici sötét vörösebb.
14/16 HaruKyra válasza:
Am, igazuk van az előttem lévőknek.... de én szeretem ezt az oldalt! De tényleg könnyen le lehet körözni XD És ha sikerül, léci írd meg az oldid címét, mert szeretem az ilyen oldalakat és kíváncsi vagyok rá.... ^^
15/16 A kérdező kommentje:
Rendben:)
Ha majd úgyérzem a saját oldalammal a "közelébe férkőztem"
akkor majd belinkelem:)
2013. júl. 14. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!