Nagyon szeretnék szövegszerkesztő segítségével honlapot készíteni. Valaki megtanítana rá?
Van az az összeg ;)
Ingyen szerintem senki nem fog foglalkozni veled külön.
Talán ha lány vagy... de a "pajeszosabbak" még akkor sem :D
1500ért én is vállalok ilyesmit, de legtöbbször a "nagyon szeretnék" dolgokra egy fityinget sem szán az ember:)
Kezd itt: [link]
Ha ez már álmodban is megy, akkor eljutottál ahhoz az alap szinthez, amitől kezdve lehet tanítani.
pedig nagyon az alapokat, és nagyin szájba rágosan írja le, és ábrázolja.
Ha ez magas számodra, akkor inkább tanulj olyat amivel boldogulsz,
mert ennél csak hatványozottan nehezebb dolgok lesznek ha ezt már kisujjból tudod.
"Ha ez magas számodra, akkor inkább tanulj olyat amivel boldogulsz, "
Bizony, ez így igaz. Én például nagyon szerettem volna :) megtanulni zongorázni, de a zeneiskolához már lusta voltam. Nem is tudok azóta sem, 59 évesen...
De ha tényleg érdekelne a weblap készítés, akár a korábban belinkelt, akár más, hasonló, az alapoktól kezdő oktató oldalakat érdemes olvasgatni, és persze próbálgatni. Van belőlük bőven.
Ha aztán már az első sikereid megvannak, egyre könnyebb lesz megérteni a lényeget. Tulajdonképpen nem annyira nehéz, bár azért sok szorgalom kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!