Van, de nem egy ilyen kérdés alatt fogom reklámozni. + Teljesen más témája van, nem is ilyenre vágysz szerintem. :)
Egyébként egy javaslat: a Google Fordító modult vedd le. Semmi értelme. Magyaroknak szól a blog, a gépi fordítás pedig még mindig pocsék szinten van jelenleg. Próbáld csak ki az angolt, rögtön a második mondatod félrefordítja ("nem nagyon tudtok rólam semmit" -> "i do not know anything about me").
Nem a legrosszabb.
Pár javaslat:
- a hosszú szövegekhez valami talpas betűtípust használj
- a címsorban lévő, írott betűtípusodat cseréld le egy hasonlóra, amiben van őűŐŰ betű is, illik a blogodhoz, de így nem oké.
- jobb oldalt nem a legjobb a láthatóság
- láblécet designold meg egy kicsit :)
- a háttérképnek rossz az ismétlődése, jó lenne, de valamit kezdj vele.
jajj :D oké köszi próbálom orvosolni a hibákat :) de lenne pár kérdésem: hogy érted hogy talpas betűtípus?
nem értem hogy milyen láthatóságról beszélsz!
láthatóságra azt értettem, hogy mennyire olvasható, mivel a háttér lilás, a betű pedig lila, ezért nem elég olvasható.
Esetleg más színű/halványabb háttér, vagy sötétebb betűszín, vagy a jobb oszlopod mögé egy másik háttérszín
ja és, sans-serif talpnélküli, serif talpas.
Nem kell megadni akár betűkészlet nevet sem, elég a serif.
Egyébként könyebb, gyorsabb olvasni a talpasat, ezért mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!