Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen az oldalam?

Szerintetek milyen az oldalam?

Figyelt kérdés
Van egy tinioldalam , a neve : www.pincsmife.gportal.hu . Szeretném , ha megnéznétek , és írnátok róla véleményt ,ötletet , észrevételt . Lehetőleg , vagy tini korú , vagy hozzáértő írjon .
2013. júl. 8. 18:45
1 2
 1/13 Turismo ***** válasza:

Szerintem nagyon kis aranyos weboldal. Annyi az észrevételem, hogy az üdvözlő szöveget azt átnézhetnéd. Nekem olyan szembetűnő, hogy a szóközök sok helyen rosszul van beírva (pl.: barátnőmé , ember,fa). Helyesírást is nézd át, de egyébként nagyon kis korrekt weboldal csak így tovább a fejlesztésében! : )

Utóirat: Egy informatikus :)

2013. júl. 8. 18:57
 2/13 anonim ***** válasza:
+ az SMS banner tök felesleges. Senki nem fog SMS-t küldeni csak azért, hogy az oldalad alján olvashatatlanul kis betűkkel megjelenjen. Pláne ha van chat modul...
2013. júl. 8. 19:16
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem mint webfejleszőnek (am 22F), csak az bántja a szememet, hogy néhány elemnek, pl. az "üdvözlő"-nek, el van rövid a fejléc-szélessége, a tartalom meg szélesebb... és még kicsit az, hogy a bannerben szereplő képek lehetnének egyforma méretűek.

Tartalomhoz nem tudok hozzászólni :))

2013. júl. 8. 19:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Az SMS , az a gportalon van , csak az én oldalamon is látszik .
2013. júl. 8. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Bocsi a kimaradt betűkért és gépelés közbeni gondolat változásért :D
2013. júl. 8. 19:23
 6/13 anonim ***** válasza:
továbbra is nagyon gáz gfostal.hu -s oldal.
2013. júl. 8. 19:35
 7/13 Drone007 ***** válasza:
66%

Ez szörnyű...

Helyesírás (kielytés mi?!) egyes! Központozás, írásjelek használata?

A fejlécben a képek úgy vonaglanak mint nagyanyám szájában a maradék 3 fog...

Az a háttér elég gyilkos, bár még mindig jobb mintha valami csicsás csilli-villi animált gif lenne.

Nem gondolkoztál még valami kevésbé gagyi megoldáson. Pl: otthagyod a gportált, és kipróbálod a joomlát, vagy a wordpresst, csinálsz egy blogot, és kiírod magadból a világfájdalmadat. Több látogatód nem biztos, hogy lesz, de ez a förmedvény legalább megszűnik.

Hát tényleg kemény egy tini élete mi? Mindenki csak kritizál... :)

2013. júl. 8. 21:24
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Ez nem olyan teljesítmény, amit érdemes lenne a nagyközönség elé tárni.
2013. júl. 8. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, a többi ilyen előre elkészített weblaphoz képest jó. Színeket egész jól eltaláltad, vagyis láttam már jóval rosszabbakat:)

Tartalom is van az oldalon, ami nagyon jó, és másokon szintén nincs. Szép rendezett, de amiket előttem is írtak jó tanácsokat megfogadhatod, nem írom le még egyszer, azt tényleg javítsd, én is ilyen oldalon kezdtem anno, most programozó vagyok.

Még annyit talán megjegyzek, hogy a tipográfiára jobban odafigyelhetnél. A szöveges tartalomban a "blokkokat" jól elszeparálod egymástól ez jó, de a szöveget jobban formázhatnád, hogy olvashatóbb, átláthatóbb legyen. Címek, alcímek, tartalom, felsorolások lehessen látni a különbségeket.

Szépen haladsz.

2013. júl. 9. 22:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Elég klassz weboldal...
2013. júl. 11. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!