Hogyan lehet ezt megcsinálni Wordpress-en?
A blogom nagyjából kész van, vannak oldalak felül, kategóriák, címkék, szóval alakul...viszont lenne egy kérdésem.
Ugye fent vannak az oldalak, mint például itt:
Ajánló, Inspiráció, stb.
Írtam egy bejegyzést, és betettem egy kategóriába aminek ugyanaz a neve mint az egyik fenti oldalnak. Viszont ha felül rákattintok az oldalra akkor nincs benne semmi, ha lent a kategóriára akkor igen, és persze a kezdőlapon is látszik.
Hogy tudnám azt megcsinálni, hogyha írok valamit mint például amit az előbb linkeltem (Kincsesfüzet) akkor ne csak a kategóriánál hanem a fenti oldalra kattintva is ott legyen?
Példa: Az én boldogságtervem....(Kincsesfüzet) az ott van a kezdőoldalon is, ha az Életmódra kattintok ott is, és ha lent a kategóriáknál ugyanúgy megkeresem az Életmódot ott is.
Tudom, elég bonyolultan fogalmaztam meg a kérdést, de csak így tudtam. :/ A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Nézd meg jobban! Főleg a linket!
A felső rész az nem oldalak, hanem szintén kategória.
Tehát a kategória modul szerepel a felső részben is és oldalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!