Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » LÁNYOK! Mi a véleményetek az...

LÁNYOK! Mi a véleményetek az oldalról? Mivel lehetne még kiegészíteni? (norm. Válaszokat, ha lehet)

Figyelt kérdés

tini-csajok-divat.hupont.hu

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. júl. 5. 09:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Rikító színek, csúnya elrendezés, 10db\cm^2 reklám, megfogalmazás.....gyér.

"Itt minden csajos dolgokat találsz : "

keh?

2013. júl. 5. 10:14
 2/18 A kérdező kommentje:
Megpróbálok majd ezen változtatni.Kösz
2013. júl. 5. 10:32
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

MUHAHAHAHAAA...

"Ezen az oldalon megtalaltok mindent a tinikórral kapcsolatosan."

Tinikór, vazze? Ez valami betegség? Édes istenem! Te miért írsz? Miért nem figyelsz inkább az iskolában, amikor a magyar nyelvet tanítják?

Na de hogy válaszoljak is a kérdésre: mi a véleményem az oldalról? Broáf. Ez. Több a reklám, mint a tartalom, ami pedig van, az pocsék. Mind tartalmilag, mind formailag, mint helyesírásilag egy nulla. Ha a tini csajoknak (nem "tini,csajok", mint a címben!) szerinted erre van igényük, akkor nagyon el vagy tévedve...

2013. júl. 5. 10:34
 4/18 A kérdező kommentje:
Bocsi,de helyesírásilag biztos jó.
2013. júl. 5. 10:37
 5/18 anonim ***** válasza:
Hát hogyne. Én meg a fülesbagoly vagyok.
2013. júl. 5. 10:37
 6/18 A kérdező kommentje:
Van valakinek pozitív véleménye az oldalról???
2013. júl. 5. 10:43
 7/18 ahmon ***** válasza:

Nincs.

Igaz fiú vagyok, aki pesszimista és realista, de előítéletek nélkül mondhatom....Nincs!

Vagy az illető nem tiszta. Az a pink szín kiégeti az ember retináját. 5 sorra képes voltál 3 színt elhasználni.

Tele van a menü random, érték alatti(=túl rossz a véleményezéshez) tesztekkel. Karkötőminták, meg hello kitty.

Konkrétan létrehoztál egy ugyanolyan tömegoldalt, mint amilyet minden 4. 10-15 éves lány.

2013. júl. 5. 11:04
 8/18 A kérdező kommentje:
A színek jobbak??? Kijavítottam.
2013. júl. 5. 11:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb, így nem látszik a szöveg, tehát a RENGETEG HELYESÍRÁSI HIBA sem! :)
2013. júl. 5. 11:32
 10/18 anonim ***** válasza:

Lila+fekete?

Ez elég hm...

Nem akarlak megsérteni szerintem ezt ne így kezdd el.

[link]

itt nézelődj, próbálj egy üres txt szöveg fájlból egy megjeleníthető tartalommal és elrenezdéssel megáldott html fájlt varázsolni. Azon láthatod mi néz ki jól és mi nem...

Ez így, ahogy te felvezetted, bocsi.

2013. júl. 5. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!