Xampp vagy Wamp server?
Figyelt kérdés
Melyik ajanlottabb?2013. jún. 29. 10:21
1/6 anonim válasza:
wamp = windows
lamp = linux
xampp = multiplatform
2/6 Drone007 válasza:
Gondolom Windows-on szeretnéd használni.
Mindkettő elég jó, igazából megszokás kérdése melyiket használod. Én jobban preferálom a xampp-ot, mivel nem próbál ja rámerőltetni az online felületét.
Esetleg kipróbálhatod még az EasyPhp-t is.
4/6 anonim válasza:
Én mindkettőt használtam már, és a Wamp jobban bejött. Gyorsabb volt, könyebben lehetett módosítani a beállításokat, és kevésbé terhelte a gépemet.
De egyébként rádbízom, bármelyik jó.
5/6 anonim válasza:
Én a XAMPP -ot szeretem jobban, mert a WAMP -on elég sokat kellett mókolni, hogy megkapjam azokat a beállításokat amik a szerveren is vannak, XAMPP pedig letöltés után indítva rögtön jó. Meg ráadásul ezt szoktam meg és semmi gondom nincs vele, de igazából teljesen mindegy, úgyis az a lényeg, hogy van bennük apache php meg mysql.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!