Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Frissítési kód, hiba?

Frissítési kód, hiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy chat.php-m és azt akarnám hogy 5-mp-ként frissüljön, de ne az egész oldal.

Erre a divre szeretném alkalmazni: site .

Amit írnak a felhasználók az egy txt-be megy.

Azt meg lehet oldani, hogy csak 20-at jelenítsen meg belőlle?

Vagy óránként törölje a txt tartalmát?

Előre is köszi!

2013. jún. 28. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Tessék Google-t használni. :)

DIV frissítése: a jQuery biztosan segít benne.

Csak 20 megjelenítése: ez egy kis gondolkodós programozási feladat neked.

Óránként törlés: ezt (A) cron job-ból kéne, vagy (B) pedig a PHP-d valahol tárolja az utolsó törlés időpontját, és minden futáskor ellenőrzi az aktuális időpontot, és ha eltelt 1 óra, akkor töröl. De érdekes lesz, amikor a csetelő felhasználók óránként hőbörögnek majd, hogy nem látják az előzményeket.

Egyébként a TXT fájl lock-olására ügyelj! Ha már ezt a tárolást választottad...

2013. jún. 28. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
<off> Egyébként roppant ügyesen megválasztottad a kérdést. "Frissítési kód, hiba?" Ez se nem kérdés, se nem passzol ahhoz amit szeretnél, ugyanis hibáról szó sincs. Nem hátrány, ha összegezni tudod, amit szeretnél, és meg tudod fogalmazni értelmesen. </off>
2013. jún. 28. 22:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Mivel amiket kipróbáltam azok mint hibásak voltak <off> :) -.-"
2013. jún. 28. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
-.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.- -.-" "-.-
2013. jún. 29. 02:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Mind hibásak???

Az esetleg nem merült fel benned, hogy nem felhasznált scriptekben van a hiba, hanem a te tudásod nincs megfelelő szinten?

Én elgondolkoznék a helyedben ezen a lehetőségen is.

2013. jún. 29. 16:25
 6/8 A kérdező kommentje:

Te is gondolkozz el azon, hogy ez az oldal miért jött létre, és mi a célja.:)

...

Te ehhez értesz, én máshoz.

És ezért nem kellene le "támadni".

2013. jún. 29. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Neked meg mások teljesen ingyenesen hozzáférhető scriptjeit nem kellene kritizálnod. Inkább örülnöd kéne, hogy le lehet tölteni a világhálóról rengeteg tökéletesen működő chat-et teljesen ingyenesen.

Ezeket ajánlom figyelmedbe:

[link]

Ha ezek között is csak "hibásat" találsz, akkor két dolgot tehetsz.

1. megtanulod a webfejlesztéshez szükséges programozási és leíró nyelveket.

2. Hagyod a francba az egészet.

2013. jún. 29. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:

1. Van Chatem.

2. Már Nem szükséges, mert meg oldottam a frissítést.

2013. jún. 30. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!