Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem tudok két jquery...

Miért nem tudok két jquery scriptet berakni egy oldalra?

Figyelt kérdés
Próbáltam sokféleképpen, de ha egy oldalon belül két script van, pl egy képnézegető meg egy lenyíló ablak, akkor csak az egyiket futtatja. Ez mitől lehet?
2013. jún. 26. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet ugyanazokat a class-okat és id-ket használja mindkettő kijelölőként, vagy pont hiányol egyet vagy többet. egyébként milyen js hibát kapsz a konzolablakban?

JS és jQuery mennyire megy? Ha semennyire, akkor az alapokat ideje lenne megtanulni.

Egyébként így látatlanban bármi okozhatja a problémádat.

2013. jún. 26. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Kód nélkül tényleg nem sokat tudunk mondani.

Ezt konkrétan egy "A" és egy "B" scriptnél tapasztaltad, vagy bármelyik két scriptnél?

2013. jún. 26. 21:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem vágom egyiket sem, HTML és CSS amit megtanultam, beágyazni tudom csak a dolgokat, classokat meg id-ket átnézem először, köszönöm.
2013. jún. 27. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!