Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Számotokra mitől lesz jó egy...

Számotokra mitől lesz jó egy blog?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy titeket mi érdekel egy olyan blogban amiben egy történetet írnak le. És hogy mitől fog meg titeket.

2013. jún. 24. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
csak és kizárólag szakmai blogokat olvasok, így csak azok fognak meg
2013. jún. 24. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem olvasok olyan blogokat, amik történetet írnak le.

De:

A blog dizájnja mellékes, a történet a lényeg, viszont a dizájn ne vonja el a figyelmem és a színösszeállítás, stílusok ne legyenek zavaróak, ne gátolják az élvezetes olvasást.

A történetnél pedig azt tudom mondani, amit könyveknél is. EGYEDI legyen. Ezen kívül számomra a fordulatos történetek jönnek be, és az a jó fordulat, ami mellbevág, és amitől kinézel a könyvből, hogy "Aztak...!".

Tehát egy N+1. One Direction fanfiction számomra kuka kategória, mert egy sablont használ. Lehet, hogy a dialógok látszólag egyediek, de a séma, a nevek, a stílus ugyanaz.

2013. jún. 24. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelnek az ilyen ratyi tucat tiniblogok. De mint minden blogot ezt is érdekes minőségi tartalommal és egyszerű, letisztult igényes dizájnnal teheted érdekessé.
2013. jún. 24. 17:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. jún. 24. 17:50
 5/7 PHP de kóder! ***** válasza:

írnák?

előbb végezd el a 8 általánost

2013. jún. 25. 15:14
 6/7 PHP de kóder! ***** válasza:
ezt elnéztem, bocsánatot kérek
2013. jún. 25. 15:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Semmi gond :)
2013. jún. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!