Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem tudok a Bloggernél...

Miért nem tudok a Bloggernél a Google-on keresztül saját domaint vásárolni?

Figyelt kérdés

Nyitottam egy blogot a blogspoton.

Ezt az oldalt tanulmányztam

[link]

, ez alapján szeretném a saját domainen futna a blogom. Na már most a 3.lépésnél elakadtam, mert ezt írja ki nálam:

"A használni kívánt domaint előbb szabályosan regisztrálni kell. beállítási útmutató " ... a "domaineket egy google partner regisztrálja..." helyett.

Miért nem ajánlja fel nekem a rendszer, hogy a Google-n keresztül regisztrálhassam a domaint?????? a hibaüzenet melletti "beállítási útmutató"-ra attintva pedig ez jött ki:

[link]

hogy regisztrálhatnék a google-on keresztül? google guruk, help!! :)

2013. jún. 24. 13:44
 1/4 uno20001 ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a Google nem domain regisztrátor, tehát a Google-n keresztül nem lehet domaint regisztrálni.
2013. jún. 24. 13:55
 2/4 A kérdező kommentje:

akkor miért írja ki azt az első linknél hogy lehet???

lásd a 3.lépés

2013. jún. 24. 22:39
 3/4 anonim válasza:

Googlenél nem lehet domain regisztrálni, csak ha már van egy saját domained, akkor oda lehet irányítani.

Domain nevet regisztrátorokon keresztül lehet lefoglalni, én náluk szoktam, ők a legolcsóbbak:

[link]

2013. júl. 19. 00:26
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. júl. 20. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!