Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van egy weboldalam. És én azt...

Van egy weboldalam. És én azt szeretném, hogy a videók ne egymás alatt legyenek, hanem egymás mellet. Ezt hogyan lehetne megoldani?

Figyelt kérdés
Weboldalam: [link]
2013. jún. 23. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem, ez teljesen rossz.

Én azt mondom, nézz utána a HTML és a CSS alapjainak, mert nagyon nincs meg a fejedben, és ehhez bizony kelleni fog.

Ha a bejegyzéseket csak külön tudod szerkeszteni, akkor pedig máris meg vagy lőve. És eszerint, ahogy gondoltam, valami CMS-t használsz. Ennek a kódjába kéne belenyúlni, ott ahol a bejegyzéslistát generálja.

2013. jún. 24. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:

gondolkodj úgy, hogy beleteszel két dobozba(neked most h1) dolgokat, mindegyikbe egy dvd-filmet(yt vid).

Ne a dobozban rendezd oldalra, hanem magát a dobozt.

h1-be ne tegyél iframet, h1-be nyers szöveget tegyél, vagy alt-os képet.

Doboznak használj div-et, ebben lesz a címed, videód, egyéb, ami egybe tartozik.

Css-t <style> tagek közé írod headben, vagy külső css-t importálsz, vagy egy tagnek adhatod attribute-ként(<div style="float: left;">

Inkább még tanulgatni kéne, nagyon nem vagy képben az alapokkal, [link]

2013. jún. 24. 11:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, már megoldottam :)
2013. júl. 22. 10:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok miért lettem leszavazva... (#1)
2013. júl. 22. 10:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Én nem szavaztam le senkit sem :)
2013. júl. 22. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!