Van maximális hossza a listáknak?
Figyelt kérdés
A lenyíló menüm elég hosszú lett. 8 menüpontom van, mindegyikben legalább 5-6 almenü, és van, amelyikben még egy 3.szint is van. Az első három menüpontnál minden rendben van, de UGYANAZ a kód a 4.menüponttól már nem működik! Ez azért van, mert túlléptem valami határt, aminél hosszabbat már nem lehet csinálni? (több böngészőben is teszteltem, sehol sem jó)2013. jún. 23. 08:52
11/13 anonim válasza:
És amit valahogy mindenhol elfelejtettem megjegyezni: a lábléces navigáció konvencionálisan csak egy kiegészítő navigáció, egy mostanában elég népszerű variációja a klasszikus oldaltérképnek. Nem igazán fogsz találni oldalt, amelyik kizárólag a footert használja navigációs célokra, önmagában semmiképp nem megoldás, ne kezeld úgy. Gyanítom, hogy ez nem nagy újdonság, csak a rend kedvéért... :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Alapos átgondolás után az oldalsávos menü mellett döntöttem.
2013. jún. 24. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!